Skip to main content
  • 23.08.2015.

17-satni Sonusov after u Kalypsu predvodio Ricardo Villalobos

Nakon 5 dana partyjanja završio je Sonus Festival tradicionalnim afterom u klubu Kalypso, koji traje od 07:00h ujutro pa sve dok zadnja osoba ne prestane plesati.

Piše: 


Ovogodišnji "After" u Kalypsu trajao je čak do 24:00h! Kroz 17 sati neprekidne zabave uz sjajnu glazbu, posjetitelje su proveli Ricardo Villalobos, Zip, Rhadoo, Margaret Dygas, Sonja Moonear i Binh. Nakon sjajnog "aftera", svoje mjesto za DJ pultom preuzeo je resident DJ kluba Kalypso, Bronxwon. Pogledaj cijelu fotogaleriju sa Sonusa ovdje.

Sonus Festival je na plažu Zrće doveo gotovo oko 10 tisuća posjetitelja iz svih krajeva svijeta, a mnoge je oduševio upravo klub Kalypso, koji se ističe originalnim dizajnom integriranim u šumski ambijent, ali i najkvalitetnijim sound sustavom na plaži.

Kako je slogan Sonus festivala "In Community We Trust", klub Kalypso se pokazao kao odlična party zona za uživanje u vrhunskoj underground glazbi. Ricardo Villalobos u setu zatvaranja pustio je pjesmu Šabana Bajramovića pod nazivom ”Pitao sam malog puža”. Naime, Ricardo je semplovao vokal iz pjesme Bajramovića za traku pod nazivom “Tigani”.
{youtube}7BVfCKdD4Ow{/youtube}

Izvor fotografija: Felix Hohagen / KIDKUTSMEDIA / Bruno Zlomislić
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2