Skip to main content
  • 9.11.2009.

Beck’sperience publika oduševila Laurenta Garniera!

BECK’SPERIENCE „Tales Of a Kleptomaniac Tour“ ispunio je veliku salu Doma omladine do posljednjeg mjesta ljubiteljima vrhunskog svetskog DJ-inga.

Piše: 

Naslovna foto

Laurent Garnier
Već oko 22 sata na scenu je izašao DJ Brka, koji je, zajedno sa DJ Nikolorom, zagrijao publiku i pripremio teren za nastup jednog od najboljih i najpopularnijih DJa. Točno pola sata nakon ponoći uz ovacije, na scenu je izašao Laurent Garnier koji je dvosatnim nastupom sa svojim bendom, pokazao vještinu da u svoje setove uvede sve relevantne stilove plesne i klupske muzike.  Ploveći lagodno kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz demonstrirao je neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike ujedno upoznajući domaću publiku sa pjesmama sa novog albuma „Tales Of a Kleptomaniac“.

Oduševljenje beogradskom publikom, navelo je Garniera da se vrati na binu i svoje fanove nagradi sa još pola sata dobrog zvuka: „Beogradska publika na festivalu je nevjerovatna, mogu slobodno reći jedna od najboljih u Europi. Divan je osjećaj kada na sceni osjetite da publika zna muziku. Večeras smo svirali pjesme sa novog albuma i publika ih je već znala, što je rijetkost. Mislim da je beogradska publika veoma educirana zbog čega imam želju da dođem ponovo!“, izjavio je Laurent Garnier nakon nastupa.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2