Skip to main content
  • 26.07.2014.

Chuckie rasplesao 3000 posjetitelja Byblosa (foto)

Ne samo vrhunski producent, ne samo vrhunski DJ već vrhunski zabavljač koji je rasplesao više od 3.000 posjetitelja u porečkoj diskoteci Byblos.

Piše: 


Prizor kakav smo na proteklim događajima s Fatboy Slimom, te Byblos Carnivalom već vidjeli koji i dalje zapanjuje. Parking od 7.000 m2 bio je prepun već 15 minuta prije otvaranja vrata diskoteke Byblos, sveukupno više od 3.000 posjetitelja došlo se zabavljati uz zvukove «Dirty Dutch-a» i njihovog predstavnika DJ Chuckie-a.

Već sada trećim po redu, mogli bi ga nazvati tradicionalnim party-em ili čak što više ljetnom rezidencijom u diskoteci Byblos, Chuckie svakim putem oduševi publike s brzim izmjenama pjesama, hitova, evergreen-a no i uvijek s mnogo novih pjesama. Spojem svoje prošlosti Hip Hop DJ-a i sadašnjosti elektro producenta i DJ-a, Chuckie drži publiku skačući i plešući kroz cijeli svoj set. Naprosto ovakav talent istinskog zabavljača publike teško se pronalazi.

Pogledajte fotogaleriju!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk