Skip to main content
  • alt
  • 19.09.2015.

Coxova glazbena revolucija u Spaceu

Bio je to jedan utorak, i bio je 7. srpnja. Ne znamo što si ti tada radio, ali znamo što je radio gospodin Cox.

 
Spremao se za prvu glazbenu revoluciju ljetne sezone. U najnagrađivanijem ibiškom klubu, dubokom, tamnom i prostranom horizontu Spacea tako je ovoga utorka, 15. rujna, održana pretposljednja, 11. od 12, planiranih "Music Is Revolution" večeri.

alt

 
Ova glazbena revolucija upumpala je bunt na sve podije Spacea s debelim lineupom, jer ako te Carl pozove, dođeš.
 
Discoteca: Carl Cox, Pan-Pot, Jon Rundell;
Covered Terrace: Circus Presents Eats Everything, Yousef, David Glass;
Sunset Terrace: Ibiza Sonica Presents Pan-Pot (Sunset Set), Karlos Sense i After Dark sa Mr. Doris;
Premier Etage: Burn Residency predstavlja pobjednike natjecanja;
El Salon: Digital Groove predstavlja Mikey Duncan, Derek McNee, Woody, Birds in The Basement

alt

 
Sve je započelo na brodu, plutanjem u pozdrav zalasku sunca na "Float Your Boat" partyju, koji je iz rive San Antonia krenuo uz Johna Rundella i Jasona Byea. U 21 sat Karlos Sense i Pan Pot dvojac su uz podršku Ibiza Sonic radija koji je prenosio live oderali set na Sunset Terrace.

Pogledaj cijelu fotogaleriju ovdje

 
Kako se bližio Pepeljugin policijski sat tako su se otvorili i svi podiji. Ponoć je u Main Roomu dočekana uz Johna Rundella. započevši s tech houseom prelio se u čisti techno i zatim predao podij u ruke Pan Potu. Kazaljke na satu su sjele na tri, svjetla su nestala i započelo je. Spektakl svjetla, lasera i CO2 topova popratio je izlazak Carla na pozornicu i revolucija je razmotala svoje parole.

alt

 
Simultano je na Terrace Flooru Yousef pokrenuo već podobro Davidom Glassom zagrijani podij. Yousefu se uskoro pridružio i Eats Everything u jednom genijalnom B2B setu i Funktion One soundsystem je gotovo eksplodirao. Coxu iznad glave na Premier Etage Henri Matise je ugostio pobjednicu Burn Residency natjecanja Samanthu. Dok su na El Salon podiju dečki iz Digital Groove-a sa Birds In The Basement, Derek Mcnee, Woody i Mikey Duncan odveli posjetitelje na glazbeno putovanje. Multidimezionalna višefloorna fešta potrajala je do pola 9 ujutro. 
 
Što je više za očekivati osim pričekati sljedeći utorak, 22. rujna i ponovno doživjeti okončanje «Music Is Revolution» večeri u klubu Space Ibiza sa Carl Cox-om kojemu se za finalnu eksploziju pridružuju Loco Dice, tINI, Dj Sneak, Monika Kruse I Just Be. Pridružite nam se slavlju! #OhYesOhYes
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk