Skip to main content
  • alt
  • 19.05.2014.

Dvojac iz snova pobrinuo se za party godine

Umek, najbolji techno/tech house DJ na svijetu, službeno je rođendan slavio minule subote u Ambasadi Gavioli, a kao pravi gostoljubivi Slovenac mjesto zvijezde večeri ustupio je svom velikom  prijatelju Carlu Coxu.

 
 
Svi su očekivali party godine i upravo to su i dobili. Kako i ne bi kad će ta ista postava cijelo ljeto svirati u najboljemu klubu na svijetu, u ibiškome Spaceu, te je izolska svirka bila tek uvertira u živahno ljeto dvojice majstora scene. Večer je trosatnim setom otvorio Mike Vale, koji je inače minulog tjedna potpisao ugovor o zastupanju u Sjevernoj Americi s jednom od najvećih agencija, AM Only, koja brine i za Umeka. Potonji je zavrtio nakon Valea, a potom stvari prepustio Coxu.
{youtube}Rit-XzBeuWU{/youtube}
 
Cox je dokazao kako mu je svejedno gdje svira – bilo to na pozornici najvećih američkih festivala, u Spaceu, na privatnom partyju… – jer uvijek odvozi nevjerojatno energičan set, a publika je već na njegov prvi "oh yes, oh yes" poludjela. Sve u svemu, party za pamćenje. Na partiju su još nastupili Tomy DeClerque, Alex Cvetkov, Jaka & Shark.

Fotogalerija #1 Žiga Intihar

Fotogalerija #2 Dejan Hren
 

 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2