Skip to main content

Ivan Mastermix otvorio Hemingway u Medveji

Velikim party održan u nedjelju 06. srpnja označio je otvorenje Hemingway Beach Resort Medveja , novo uređene luksuzne plaže i kompleksa barova. 

Piše: 

Naslovna foto

Ivan Mastermix

Već u popodnevnim satima posjetitelje plaže u Hemingway Beach baru Medveja vrućim ritmovima Sunset party-a zagrijao je DJ Loox. Odličnu atmosferu do vrhunca su podigli jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Ivan Mastermix te odlični Ali iz Senegala na udaraljkama uz pratnju trbušne plesačice. Party u Hemingway Beach baru Medveja potrajao je do ranih jutarnjih sati uz mnoštvo rasplesanih posjetitelja tako da se angažiranje Ivana Mastermixa sa pratećim glazbenicima za nastupe na after beach partijima jednom tjedno do kraja sezone pokazalo kao izvrstan izbor.

Pažnju posjetitelja plijenilo je i mnoštvo atraktivnih plesačica i hostesa koje su svojim plesom i dobrim raspoloženjem dodatno podizale i onako već uzavrelu atmosferu. Nekoliko minuta iza 21:00h na drugom kraju plaže na pozornic Hemingway Lounge bar & Restaurant počeo je dugo očekivani koncert domaćih latino zvijezda „Cubismo“. Unatoč nekoliko kapljica kiše „Cubismo“ je održao odličan koncert pokrenuvši posjetitelje na ples svojim latino ritmovima.

 Veliki party otvorenja kao i samo otvorenje Hemingway Beach resorta pokazali su da Kvarner konačno okreće svoju turističku ponudu prema svjetskim trendovima. Hemingway Beach Resort Medveja uvodnim partijem pokazao je da će postati nezaobilazna stanica svih posjetitelja Kvarnera kao i lokalnih stanovnika željnih zabave i čije ljetne apetite neće zadovoljiti isključivo sunce i more, već i želja za kvalitetnom uslugom i dobrom zabavom za vrijeme i nakon zalaska sunca.

After party otvorenja Hemingway Beach Resorta održan je opatijskoj diskoteci „Disco Seven“, poznatoj po dobrim zabavama i potrajao je do jutarnjih sati.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web