Skip to main content
  • 25.11.2016.

Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a ostavili publiku bez riječi

Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a sinoć su pod dirigentskom palicom Bojana Suđića, u okviru prvog Lovefest Experience-a, održali koncert za pamćenje.

Piše: 


U prepunoj dvorani BelExpo centra više od 2.000 posjetitelja uživalo je u jedinstvenoj fuziji elektroničke glazbe i klasičnih instrumenata, koje je sve vrijeme pratila i posebna scenografija.

U okviru turneje “Light from the outside world” Jeff Mills je sa Orkestrom izveo 15 pjesama, a legendarna pjesma “The Bells” čula se čak tri puta tijekom večeri. Jeff Mills je na početku koncerta iskoristio priliku zahvaliti se Simfonijskom orkestru RTS-a, organizaciji Lovefesta, ali i da poželi sretan Dan zahvalnosti svim Amerikancima. Prema njegovim rječima, koncert u Beogradu bio je poseban, jer se u ovom dijelu Evrope po prvi put na jedinstven način predstavio publici.
{youtube}o_yfVAo4CXo{/youtube}

Znam da je ovo važna godina za Lovefest i drago mi je da će upravo ovim događajem zaokružiti deset godina trajanja u muzičkoj industriji. Hvala svima koji su došli da ovu magičnu noć podijele zajedno sa mnom i Simfonijskim orkestrom RTS-a”, rekao je Mills.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2