Skip to main content
  • 11.05.2015.

Kalypso club Zrće predstavio sezonu 2015.

Ekskluzivna premijera nove sezone kluba Kalypso na Zrću, održala se protekle subote u zagrebačkom klubu Green Gold Club, kada su Kalypso i agencija Pro Eventum predstavili kako će to izgledati mega-spektaklom "GOA – Garden of Art".

Piše: 


Klub Kalypso Zrće, trenutno je u fazi kompletnog preuređenja i priprema bogatu sezonu 2015.

“Garden of Art” je spektakuran, mističan program Future House glazbe s vrhunskom scenografijom, koji će se održavati svakog ponedjeljka u klubu Kalypso i najatraktivniji je tjedni program kluba. U subotu je za glazbeni dio GOA programa na pozornici kluba Green Gold Club zablistala sjajna B. Jones, resident DJ-ica kluba Pacha Ibiza za svjetsku turneju. Uz future house ritmove DJ-ice, na pozornici su zablistali i brojni inozemni artisti, atraktivna violinistica Amadeea na svojoj električnoj violini, sve se iskrilo i iz električne gitare performera, a posebnu pozornost plijenile su zamamne plesačice atraktivnim kostimima, te sexy plesačica na svili, koja je svojim performansom bila meta svih očiju u klubu.

Sve u svemu, spektakl "Garden of Art" je pokazao zašto mu je slogan "Let's create history". Garden of Art, biti će i jedna od večeri u sklopu Kalypsovog festivala Stereoforest, u kojoj će nastupiti Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt i Danny Wade. Čitav program sezone 2015. kluba Kalypso, gosti Green Golda imali su priliku vidjeti u katalozima koji su im uručeni na ulazu, a više o istom možete vidjeti na službenoj stranici kluba: www.kalypso-zrce.com.

Uz Stereoforest, u sezoni 2015. će se održati i do sad standardni festivali kao što su Hideout, Spring Break, Forever, Loveweek, Fresh Island, Cro Rocks, Barrakud i Sonus, ali bit će tu i još novih, kao što su Incognito Festival powered by Reforma, kojim i otvara ljetnu sezonu 19. lipnja, pa Hard Island festival, atraktivan Allure Festival samo sa ženskim izvođačima, te Kalypso Karnival, četverodnevni glazbeni karneval engleske party ekipe WetYourself!

Mega-spektakl "GOA" u klubu Green Gold oduševio je brojen posjetitelje, među kojima je bio i velik broj ljepotica, ali i poznata lica, kao što su stilist Neven Ciganović, te vratar hrvatske rukometne reprezntacije i RK Zagreb, Filip Ivić. Pogledajte cijelu fotogaleriju ovdje.

Fotografije by Bruno Zlomislić

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2