Skip to main content
  • alt
  • 26.09.2015.

La Familia Joorisa Vorna i Nica Fancifullia zatvorila ibišku Ushuaiu

Samo neka ostane u obitelji. Obitelji su neobične bazične ljudske jedinice povezanosti, ponekad spojene ljepljivom crvenom tekućinom u venama no kako si stariji sve više spojene afinitetima i pogledima na svijet.

 
Baš ovaj drugi modus, u kojem umjesto genetskog ruleta svoju obitelj biraš sam prema onima koji čuju beat tvog bubnja, stvorio je plesnu večer La Familia na najrasplesanijoj plaži svijeta. Dva gospodina na čelu obiteljskog stola, Joris Voorn i Nic Fancifulli, u 7 inačica do sada su rasplesala ekipu na pool partyju Usuaia Beach Hotela.

alt

 
Kako je uvijek veselije što nas je više tako je glazbe željne zagrijalo još porodice pa su od pet poslijepodne do 21.30 kraj blještave vode bazena zavrtjeli Guy Gerber, Harvard Bass i Raul Rodriguez, nakon ćega su preuzele glave kuće.
 
Audio spektakl tech-housea koji lije iz zvučnika bio je popraćen i spektakularnim vizualima plamena, vatrometa,konfeta plesačica i CO2 topova. Oslonjeni leđa o glazbena leđa, savršeno su balansirali glazbene estetike, onako kako to mogu samo oni koji zaista poznaju tko je onaj drugi, i priveli večer kraju s nekoliko evergreena remiksanih verzija Dosema, Leftfielda, Technasie, Dubfire, Harryja Romera i nezaboravne trake Ringo.

alt

 
Za galeriju posljednje eksplozije u Ushuaii skokni ovdje. Do novih sutona, novih obiteljskih druženja i novog ljeta, obitelj i Usuhaia vas pozdravalja i želi vam bogatu plesnu jesen!
schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop