Skip to main content
  • alt
  • 10.06.2015.

Marsovci protresli Kalypso

Orson Wells je 30. listopada 1938. izazvao masovnu paniku radio adaptacijom romana u kojem Mars napada Zemlju, ali Dj-i s Marsa izazvali su masovnu histeriju spustivši se u svježe preuređeni Kalypso.

 
Svježe ispod preše friško preuređeni interijer i eksterijer tehnički upgreadanog kluba Kalypso bio je atrakcija na Zrće Spring Breaku proteklog vikenda, a vanzemaljska prisutnost Dj-a koji skoknuli do nas s obližnjeg planeta usijala je ovaj pijesak prvim tonovima otvaranja sezone. Za talijanski dvojac DJ's From Mars otvorio je mladi hrvatski house duo NOVKA, ujedno i jedini domaći dečki na Spinnin' Recordsu.

alt

 
Kako se industrijska revolucija klanjala betonu i naglašavanju posebnosti spretne majmunčadi da se izdigne iz prirode, tako u novoj eri želimo iznova uklopiti sva naša osjetila u simbiotsko sljubljivanje s prirodom pa je Kalypso preuređen upravo s time na umu. Potpuno u drvetu uklopljen je ukolni ambijent kao negov integralni dio.

alt

 
Novi Kalypso je redizajniran na više nivoa, kapaciteta je 3.500 ljudi, sadrži 23 V.I.P. lože na 3 različita V.I.P. prostora, 3 nova WC prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie cocktail bar, pa giftshop, fast food kutak, restoran Boškinac branda, te kutak za cigare uz isti, 2 bazena, najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje V.I.P. prostor i restoran, brojne platforme za Go Go plesačice, te klimatizirani backstage apartman za izvođače s vlastitim tušem, WC-om, svlačionicom, lounge dijelom i direktnim ulazom na pozornicu.

alt

 
Festivalski party raspored Kalypsa u potpunosti je ispunjen s vrlo malo vremena za predah. Kome predah uopće treba? On je rezerviran za jesensku sretnu uljuljanost u ljetne reminiscencije. Pa na kojim ćemo sve partyjima ove sezone stvarti sjećanja provjeri na skroz na skroz službenoj stranici ove meke na plaži a na foto galeriju baci oko ovdje. Pis aut!
 
 
Fotografije: Bruno Zlomislić
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk