Skip to main content
  • 21.04.2014.

Otvorena elektronska sezona Byblosa (foto)

Diskoteka Byblos sinoć je najavila kako će izgledati elektronska sezona ljeta 2014.

Piše: 


Byblos nastavlja u punom jeku naprijed, a to su dokazali sinoćnji posjetitelji iz svih dijelova regije, od Istarske i Primorsko-Goranske županije, Republike Slovenije, no i već pristigli gosti poluotoka povodom Uskršnjih blagdana redom iz Italije, Nizozemske, Engleske i šire.

Okupljeni najbolji producenti i DJ-i ove regije začinili su večer spektrom iz žanra elektronske glazbe od deep house-a preko tech house-a do techna. Tomy DeClerque kao zvijezda sinoćne večeri uz Alexa Cvetkova, Bebetta i domaće nade Toni ter Wondera zadržali su posjetitelje plešući na plesnom podiju sve do zatvaranja diskoteke Byblos u šest ujutro. Pogledajte fotogaleriju.

Skandiranjem „We want more“ prilikom završetka zadnje pjesme prikazali su koliko je publika ovih prostora i šire bila željna kvalitetnog provoda i zabave. Diskoteka Byblos narednih dana zaključuje sva gostovanja za predstojeće ljeto 2014. i objaviti će imena zvijezda koje će zasladiti ljeto na poluotoku veoma uskoro.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2