Skip to main content
  • erol alkan

Policija zatvorila KvaRt

Bili smo u petak u KvaRtu poslušati Erol Alkana, zabaviti se i plesati. Međutim policija nam je pomrsila planove.

Piše: 

Naslovna foto

Erol Alkan

Ekipa na partije po običaju stiže kasnije negdje oko 1.30h u pravo vrijeme da se posluša premijerni nastup Erol Alkana i čemu se po gradu duže vremena pričalo kao partiju mjeseca. Međutim nije zadivio ni Erol, ni ekipa koju nije bila atmosferična, a ni prekid partija u 3.30h.

Ljudi je bilo puno manje od očekivanog, pa bi party vjerojatno ostavio bolji dojam da je prebačen u zatvoreni prostor Stare klaonice u Heinzlovoj koji ne bi izgledao poluprazan i u kojem bi ekipa bila povezanija, a samim time bi cjelokupni dojam događaja bio bolji. Istina ni Erol nije dojmljiv DJ, svaka čast za produciranje i remiksiranje i trenutak kad je probudio publiku svojim i Boys Noizeovim hitom "Lemonade" , ali kao DJ za publiku nema neki osjećaj i ne potiče da bez stajanja plešete.

Većinu smo vremena čekali u biti na pravu zabavu i da Erol podjeli s prisutnima više ritma i melodije, međutim to se nije dogodilo pa smo se mogli pouzdati još jedino u Pete Dux-a koji nažalost nije ni nastupio. Iz KvaRTa se ispričavaju zbog ranijeg završetka od planiranog, policija je naime dva puta dolazila upozoriti da se glazba stiša, da bi na kraju postavili ultimatum da se jednostavno ugasi razglas i završi s eventom ili će to učiniti oni.

IZ KvaRta poručuju: "Situacija je bila van naše moći i srećom smo uspjeli prolongirati kraj barem do završetka Erol Alkanovog nastupa. Nadamo se da razumijete situaciju u kojoj smo se našli te da ćete uvažiti našu ispriku."

Ispriku smo sad uvažili iako nam nije bilo jasno kako nije ishodovana dozvola i jel to na kraju znači da ni KvaRt, a ni Klaonica u nadolazećim toplim večerima neće biti više opcija za izlazak. Za sljedeći event u Kvartu koji predstavlja Exit Festival Promo Party piše da traje do 5h, nadamo se da će biti tako, živi bili pa vidjeli!

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop