Skip to main content

Promocija albuma “Inner Polarity” by Vox – KSET 21.04.

Subota, 21.04., klub KSET, kaj se mene tice ne pamtim puniji da je bio.

Piše: 


Promocija albuma "Inner Polarity" Od strane Vox-a to vjece je bila full uspjesna! Na samom dogadaju su nastupili Val Vashar sa svojim Psy DJ setom koji je odisao numerama datiranim iz doba razvitka psy trance-a, nijansom zahvatajuci  ivice 21 stoljeca muzicke produkcije, nakon njega poznati hrvatski duo trance projekat "Twisted Twins" koji su ovog puta solirali opremom, odnosno, nismo ih culi u back 2 back izdanju. Sve jedno, ugodaj radi toga nije bio umanjen niti za nijansu, naprotiv momci su ovog puta izlozili prisutnima solo kompiziciju njihovog sagledavanja u starim dobrim Goa trekovima. Pozitivno zatecena ekipa, doslovno nije mogla ostati ravnodusna vibracijama koje su se konstantno razljevale po totalno, ljudima, ispunjenom klubu. Kako na podijumu za igru, pa skoro tak i na uzdignutim nivoima kluba, ruke su se pruzale k zraku i definitivno velika je steta šta sve to se nije dogadalo negdje na otvorenom jer je Goa ipak nebeski zvuk.

Po starom dobro običaju masa je glasovnim ovacijama pozdravlajla ucesnike ove manifestacije. Domacin i ujedno zvjezad veceri, Vox, bio je docekan i pozdravljen u visoko dolicnom stilu kako je inace i zapravo poceo i njegov Live performance. Explozivna koreografija i nadasve izuzetno dobra artikuliranost i sinhronizacija sa opremom i zvikom su spojene, vidile pravo Goa Trip kak je i sam party nosio naziv. U pojedinim momentima dolazilo je do "breakovanja" opreme i technickih anomalia, ali zapravo to je u par navrata skvadru tjeralo na dodatnu euforiju!

Vox je naravno i vise nego opravdao ocekivanja prisutnih i samim tim postavio sebe na listu vodecih artista hrvatske trance, a i uopce elektronske scene. Uskoro se ocekuju i njegovi singlovi na VA izdanjima razlicitih svjetskih labela old skul trance zvuka. Atmosferu sa partija ce mo vam prjenjeti koliko je izvodljivo prek slika. Do sljedece promocije sve najbolje!

www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2