Skip to main content

Prvi We Love Sound Zagreb vratio ekipu u The Best!

Petak kao petak nikada nije petkastiji u akumulaciji petak emocije no kada te čeka jedan fini pravi party.

 
Pa je tako petak zapetkao svoje 14. listopada u nedavno iznova reanimiranoj legendi The Besta uz prvog ikada Sonusovog posinka We Love Sound Zagreb. Sve ono što voliš te oblikuje, čini te onim koji jesi, ostavlja svoj pečat na tvom emocionalnom tapisonu i oobgaćuje te. Tako među masom lica postoji i jedno krdo diseminirano među pukom koje ima zajedničku ljubavnu poveznicu. Znaš koji su, prepoznaješ ih po gradu, vidiš ih da se njišu po busevima i tramvajima sa slušalicama u ušima, da cupkaju nogom i gledaju negdje u daljinu.

 
Za sve njih, u elektroničkom podrodu ukorijenjene, je stoga oderao We Love Sound i ljubavi je bilo napretek u klubu uz vodstvo Valentina Kanzyanija, rumunjskog nam gosta Baraca i domače podrške Mimi zavitlao jedan party koji je vratio staru plesnu ekipu u The Best.

 
Ovaj prvi spektakulno uspješni event bio je pucanj startnog pištolja za serijal sonornih ljubavi koji će se jednom mjesečno prolijevati po podijima The Besta. Za sada nam kuloarđije koji znaju sve što se ima za znati najavljuju u studenom gostovanje zvijezde svjetskog kalibra koja po prvi puta dolazi u glavni grad. Kako bi pratili je li mačak pobjegao iz vreče ostanite povezani na socijalni mrežluk Facebooka i Instagrama.

 
Volite i dalje – zvuk, ljude, snove, trud, kekse, burek, sex, razgovore, bubamare…  – svejedno je, ljubav ne bira!
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop