Skip to main content

Završilo prvo izdanje Hytea u Zadru

Završen je dvodnevni HYTE event u Zadru.

Piše: 


Posjetitelji su mogli plesati, kupati se u moru i uživati u kvalitetnoj glazbi na plaži Kolovare u srcu Zadra od podnevnih sati. Nakon nastupa headlinera, u 1h navečer, zabava se nastavila u Zara Beach klubu do ranih jutarnjih sati.

Prvi dan eventa počeo je sa nastupima domaćih snaga: Darka Kusture, Marine Karamarko i Marka Pelaića- Homeboya. Nakon toga zasvirao je Francisco Allendes te nastavila svjetska zvijezda, Loco Dice, koju su posjetitelji ispratili ovacijama. Za odličnu zabavu u klubu Zara Beach kasnije zaslužni su Steve Bug, Dewalta i Shaun Reeves.

U subotu, drugi dan eventa, na plaži nastupili su Mate Kokić b2b Josip Milković, Jogarde b2b Felver, Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa i zvijezda večeri, Matthias Tanzmann, kojeg su posjetitelji zasipali neprestanim pljeskom.

Osim gostiju i DJi su se odlično proveli pa su tako neplanirano na partiju u klubu Zara Beach iza pulta se našli osim Seb Zitoa, Rich Nxta i Mariano Mateljan, Valentino Kanzyani i Enzo Siragusa.

Veliki svjetski party brend odabrao je upravo Zadar za lokaciju održavanja svog prvog eventa u ovom dijelu Europe. Zadarska publika jako je lijepo dočekala goste i zahvalila im se velikim aplauzom. Nadamo se da će HYTE pripremiti još ovakvih zabava i dovesti poznata svjetska imena elektroničke glazbe u Hrvatsku.

Pogledaj cijelu fotogaleriju od prvog dana ovdje.

Za slijedeće evente i novosti pratite Facebook stranicu ili Instagram stranicu.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop