Skip to main content
  • 21.03.2015.

13 godina Dirty Beatza

Dirty Beatz, zagrebački kolektiv i drum'n'bass obilježit će nezaboravnih zajedničkih 13 godina uz gostovanja kvalitetnih domaćih producenata i DJ-a "alternativne" scene.

Piše: 


27. ožujka na dva floora AKC Medike (Klub Attack & Grey Room) zagrebački kolektiv proslavit će s mnogim domaćim gostima.

Odličan line up garantira nezaboravnu večer:
VRH (ARX, Tribe12, DubKraft, METNEM)
SNAP (Offworld, Liquid Brilliants, Limitless, Kill Inc.)
OKOR (LoopJunkies),
ODIUM (Ex. Bassinvaders, Protokol)
AGREGAT (Trip To Zion, Subjekt)
SAFETY BREAKS (Glechudesa)

Slavljenici:
LEEKS (Break-Fast, Indigo Movement, Dirty Beatz)
KULA (VuBass, Dirty Beatz), MATZ (Dirty Beatz)
TEKITOKA (LED, Dirty Beatz)

Leeks je povodom proslave snimio miks za zagrijavanje, kojeg možete čuti u nastavku.

U ovih 13 godina Dirty Beatz DJ-i gostovali su na mnogim događanjima, vodili radio emisiju na Ciboni koja slovi kao jedna od prvih specijaliziranih za drum & bass glazbu kod nas, te organizirali veliki broj događanja s domaćim i stranim gostima u Zagrebu: Aphrodite, Aquasky, Matrix, Futurebound, J. Majik, Wickerman, Nicky Blackmarket, Benny Page, Shimon, Brookes Brothers, Jenna G, Mefjus, DLR, June Miller, Amoss, Chris Su, Mindscape, Jade, Billain, L 33…

Ulaz 30 kn do ponoći (40 kn nakon ponoći).

Nagradna igra!
Poklanjamo 4×1 ulaznicu za DB 13 godina. U komentaru ispod članka napišite barem jednog DJa koji nastupa na ovom partiju. Dobitnike objavljujemo u četvrtak do 14h.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2