Skip to main content

Algoritam Giveaway

Algoritam je renomirani nakladnik, distributer strane knjige, multimedije i udžbenika za učenje stranih jezika, te ovom prigodom nagrađuje čitatelje ili čitateljice KS.

Piše: 


U dobru i zlu
Američki pisac Matthew Quick postigao je svoj dosad najveći uspjeh ovom istančanom, duhovitom i precizno ispripovijedanom pričom o složenim psihičkim poremećajima s kojima se nose naši bližnji. Ekranizacija iz 2012. postala je jedan od najcjenjenijih filmova godine, donijevši Oscara glumici Jennifer Lawrence, nominacije ostatku glavnih kreativaca, i novu pozornost javnosti djelu ovog jedinstvenog autora suvremene američke književnosti.

Pola kralja
Joe Abercrombie se nakon izuzetno uspješnog serijala fantastike za odrasle odvažio napisati roman za mlade, prvi u trilogiji Smrskano more. Neovisno o tome jeste li ga već čitali ili ne, te kojoj dobnoj skupini pripadate, "Pola kralja" je fantastičan primjer Abercrombiejeva talenta, osjećaja za karakterizaciju i priču i vrhunska knjiga za sve ljubitelje dobrog štiva. Prijevod je djelo Anje Majnarić, a naslovnu ilustraciju nacrtao je Milivoj Ćeran.

Algoritam je odlučio naše čitatelje i čitateljice iznenaditi sa slijedećim nagradama:

1. nagrada
knjiga "U dobru i u zlu"

2. nagrada
knjiga "Pola kralja"

Nagrade će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovore na nagradno pitanje: Kako se zovu knjige koje poklanja Algoritam?

Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. U slučaju više točnih odgovora, nagradu će osvojiti točni odgovori s najvećim brojem lajkova. Pobjednike ćemo proglasiti u petak, 19. prosinca 2014. godine u 12 sati.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2