Skip to main content
  • 6.10.2015.

Algoritam Giveaway – knjige “Igra prijestolja”

Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju drugi dio knjige od koje je počeo istoimeni globalni fenomen, koji se nastavlja kroz književni serijal "Pjesma Leda i Vatre", te HBO-ovu seriju Igra prijestolja.

Piše: 


Algoritam poklanja dvije vrijedne nagrade iz svog asortimana:

1. nagrada
Igra prijestolja – prvi dio
[Knjiga prva ciklusa Pjesma Leda i Vatre]

2. nagrada
Igra prijestolja – drugi dio
[Knjiga prva ciklusa Pjesma Leda i Vatre]

IGRA PRIJESTOLJA – PRVI DIO
[Knjiga prva ciklusa Pjesma Leda i Vatre]

Kralj Robert Baratheon stiže u Oštrozimlje s ponudom knezu Eddardu Starku, guverneru Sjevera i svojem starom prijatelju. Dosadašnji Kraljev namjesnik Jon Arryn umro je zagonetnom smrću: kralj Robert zatražit će od Eddarda da postane novi Namjesnik, kraljeva desna ruka.

S kraljem je doputovala i cijela dvorska svita, pa tako i kraljica Cersei i njezina braća Jaime i Tyrion iz kuće Lannister. Njihov susret s obitelji Stark – Robbom, Sansom, Aryom, Brandonom i Rickonom, djecom kneza Eddarda i kneginje Catelyn, te Eddardovim kopilanom Jonom Snowom i štićenikom Theonom Greyjoyem – imat će dalekosežne posljedice za Sedam Kraljevina.
{youtube}Zp4WL71qPWY{/youtube}

IGRA PRIJESTOLJA – DRUGI DIO
[Knjiga prva ciklusa Pjesma Leda i Vatre]

Kad je kneginja Catelyn Stark zarobila Tyriona Lannistera, izvela je ove dvije moćne Kuće na ratni put. Dok Starkov vuk i Lannisterov lav pokazuju zube, Zakleta braća Noćne straže otkrivaju da drevno zlo prijeti Sedam Kraljevina s druge strane njihove sjeverne granice, orijaškog Zida.

Na Željeznom prijestolju u Kraljevu Grudobranu nastaje razdor između kralja i njegova Namjesnika, ali s posve drugim povodom. Kralj Robert saznao je da je Daenerys, posljednja živa pripadnica prethodne kraljevske kuće Targaryen, trudna – i naložio da je se smakne. Kako se ne može složiti s time, Eddard se odlučuje odreći položaja Namjesnika i vratiti u Oštrozimlje.

Nagrade će osvojiti dvoje čitatelja koji točno odgovore na pitanje: kako se zovu knjige koje Algoritam daruje u ovotjednom Giveawayu?

Odgovore isključivo pisati u Facebook komentaru ispod ovo članka, te pozvati najmanje 5 prijatelja da lajkaju Vaš odgovor.

Metodom slučajnog odabira dvoje s točnim odgovorom i 5 ili više lajkova proglasit ćemo u petak, 9. listopada u 12h.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop