Skip to main content
  • alt
  • 26.06.2015.

Bijela jedra Armada Croatia festivala u Papayi

Sočna ljetna Papaya buja životom, pulsira u ritmu, trese se od urlika užitka u rukama party flote.

 
Lokacija mnoštva festivala ovog dugog toplog ljeta tako će od 6. do 9. srpnja ugostiti i Armada Croatia festival. Flota razmotava svoja jedra, puna i ponosna i ne vidimo ni jedan bolji način za zagrijavanje za ovogodišnju Ultru.

alt

 
Jedna plaža, nekoliko klubova, sunce, more, pijesak i vizija, pretvorili su Zrće u posljednja dva desetljeća u jednu od najpoželjnijih destinacija i križišta globalnih party priča.
 
Tako i Papaya gura dalje svoje granice, svake godine malo više. Za ovo ljeto glazbene kofere u njenim prostorima raspakirava jedan od najpoznatijih svjetskih labela Armada Music u vlasništvu ni više ni manje nego Armina van Buurena a dolaze članovi Arminove Armada obitelji Andrew Rayel, Cosmic Gate, Orjan Nilsen i Marlo.

alt
 

Regularna festivalka koštat će vas 30 eura dok ćete za VIP upad dati 55 ili jednostavno zaigrajte nagradnjaču i tipnite nam barem tri imena tko vrti na ovogodišnjoj Armada Croatiji i navratite 3.srpnja kako biste provjerili je li neka od 5×2 karte baš vaša. U obzir dolaze svi točni odgovori s najmanje 5 likeova. Eci-peci-pec… Nemamo pojma jeste li zec, ali možete imati upad u džepu! Sretno i nabrijavaj se polako uz video!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2