Skip to main content

Bura & YUgo nagrađuju za Dan Republike

Bura & YUgo dolaze zajedno povezati i ujediniti DJ-e u sklopu partyja koji će predstavljati samo najkvalitetnije iz ex-yu republika.

Piše: 


Glazba i zabava nemaju granica, Bura & YUgo to konstantno dokazuju na svojim partijima. Ovog vikenda 29.11. pripremaju party za Dan Republike (praznik iz ex-yu) u riječkoj Crkvi, a mi nagrađujemo dvoje čitatelja.

U goste stižu Subkontra koji sviraju uživo, a čine ih dvojac Vlastimir Gajin i Marko Berbakov. Njihove trake čine fuziju deep i tech-house elemenata praćenih dubokim i intenzivnim bas tonovima, harmonijski bogatim zvukom i vokalima. Veliki utjecaj na njihov istančan i prepoznatljiv stil imala je muzika ostvarenih producenata čijem se radu i dalje dive, a koju čine pojedinci poput Dixon, Nicolas Jaar, Amirali, NTFO i Dashdot.


GOYA (Dirty Bookings, FunPro4)
Član najpoznatijeg srpskog underground dua, čiju ljepšu polovicu čini Natasha. Dolazi iz prvog svjetskog techno sela, Sivac u Vojvodini. Na sceni je skoro 15 godina, te je ostvario suradnju sa svim najvažnijim organizacijama iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Niša, Kragujevca.

Nagradna igra!
U komentaru ispod članka napišite u kojem se klubu održava party. Dobitnike objavljujemo u subotu do 14h.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web