Skip to main content
  • 25.07.2011.

Byblos Weekender Festival

Prvi Byblos Weekender Festival označit će sredinu sezone te u priču Byblosa uključiti i porečku najseksi plažu – Paradiso Beach. Tamo će se odvijati službeni popodnevni prepartiji, s kojih pravi tulumaši mogu izostati jedino s liječničkom ispričnicom.

Piše: 

Naslovna foto

Byblos Poreč


A nosioci programa BWF1 biti će sami majstori velikih festivalskih arena i superklubova od Miamija i Jakarte.
Klubska Scena nagrađuje 5 čitatelja sa po dvije dvodnevne ulaznice.

U petak 29. srpnja u regiju se vraća Arminov warm-up DJ i bivši Deadmau5-ov studio partner Glenn Morrison, dok će prvi put u Istri nastupiti nove zvijezde superklubova s Ibize, Sunnery James & Ryan Marciano, ili kako ih je krstio Axwell – Surinamska house mafija! Dodatna atrakcija njihovoj predstavi biti će multimedijski performans Universo Robota.
 
Još će razuzdanije biti u subotu, kad se na mjesto zločina vraća divlji DJ Chuckie, koji je još jedan predstavnik takozvanog "Air Dutch Teama" i glavni protagonist lanjskog epskog razvrata, s kojeg se sa DJ pulta lansirao na ruke oduševljene publike. Ukratko, ako još niste posjetili party destinaciju ovog ljeta, krajnje je vrijeme da to učinite zadnji vikend srpnja.
 
DJ CHUCKIE
www.djchuckie.com
 
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
www.sj-rm.com
 
GLENN MORRISON
www.glennmorrison.com
 
UNIVERSO ROBOT
www.universorobot.com

Jednodnevne ulaznice su 100 kn a dvodnevne 140. Kako biste konkurirali za nagradu 5×2 dvodnevne ulaznice u FB komentaru ispod članka trebate napisati Vašeg favorita ovog festivala i pozvati ekipu da lajkaju vaš status. Dobitnike objavljujemo 28. srpnja navečer.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2