Skip to main content
  • alt

CFSN Masken’Bass – razvrat gust i lijepljiv kao Katran

Što kažeš? Petak 13. i Valentinovo dan za danom? Kakve opskurne sile su se poklopile i kakve bezbožne provalije karnalnog će se otvoriti na flooru Katrana ovoga petka?

 
Ekipa CFSN-a vas poziva na najveći elektronički maskenbal u gradu. Već 6 godinu pipci crnih sila i spastičkog trzanja tijela grle sve prisutne a od toga posljednje tri godine u prostorima bivše tvornice Katran. Party tema i suptilan naslov glasi: “Razvrat Na Petak 13-i, Uoči Valentinova na Kineskom Brodu Ljubavi”.”
 
Hrvat ste, školovani ste skoro pa u opata, malo falilo da pohađate Isusovački licej, bivali išibani na satovima vjeronauka. Učeni ste da volite samo jednu osobu do kraja života, stvorite heteroseksulni odnos i brojčanu obitelj. Prepustimo obitelj humoru Montey Pythonovaca, a ljubav satiričnom Valentinovu pa neka skuplja mrvice petka. Nismo golubovi da skupljamo mrvice i ostajemo vjerni svom partneru do kraja života. 

alt

 
U tu svrhu i u to ime, CFSN i SSI vas žele pozvati na massovno vjenčavanje, gdje ste u mogućnosti da se pooženite sa svima s kojima to želite, prijateljem, prijateljicom, novostečenim prijateljem ili prijateljicom, a može i u troje, četvero…
 
Destrukcija i razaranje su konstitutivni, ravnopravni elementi života i razvoja prirode i društva. Neka ime MASKEN’BASS-a ove godine kotira, odnosno bude slavljeno kao sinonim za najgori razvrat na petak 13. Ljubite bližnje i one malo manje bližnje svoje, povedite ih do našeg oltara niskih strasti i rezervirajte za vječnost koja traje samo jednu noć. 

alt

 
Petak definitivno nije vrijeme za sklapanje važnih poslova. Ako želite pobijediti petak 13., pokažite mu zube i dokažite da ste gori od njega. Ostavite svoj ego doma, pozovite sve simpatije na ovu našu crnu misu nevjere i raskalašite se s nama na ovu ne-svetu razvratnu noć. 
 
A subota? U subotu kao da se ništa desilo nije. Valentinovo neka lijeći, ljubav je opet uzvišena i zatupljujuća, a dosadna monogamija vas ponovno ne razdvaja te ste opet spremni na raznovrsne Ljubavne Brodolome.
 
U velikoj sobi aka. “Ispovijedaonici mokrih snova” po podu kapaju: Æon aka Foil, Funk Guru & phillipe, a u malom sobičku s naramkom mantri, prokletstava, crnih mačaka, napitaka, prizivanja i latexa čeka Stanko Bondža.

alt

 
Ako se pitaš šta da obućeš na ovaj festival orgijanja u životu, momci kažu da je dress code jednostavan. Uglavnom bilo što što bi tvoju babu natjetralo da odšerafi onu plastičnu Mariju, koju svaka baka koja drži do sebe posjeduje, i polije te njenim sadržajem uz naricanje molitvi i suptilni egzorcizam. pa razmišljaj uz linije sexy, latex, black mass, white wedding, Friday 13th, ass’n’titties, black wedding, fetish, cyber erotic, kinky, leather, drag, red wedding, master&slave…
 
Da se ne bi dogodilo da suzama lijepiš tapete (p.s. latex ne upija) najavi se kod Zla-tka na ssipopis@gmail.com, attendanjem eventa na fejsu ili SMS na 095/4188-385 jer čuj, ako se zagužva puštamo samo najavljenu ekipu. Obični smrtnici upadaju za tri lipe manje od 30HR novaca dok će sodogomoraši ubaciti 19.97. ili nam stisni jednog osmijehuljca u komentar i provjeri na petak 13. u podne jesu li ti se zvijezde posložile da ugrabiš jedan od dva upada.
 
“ŠTO SE DESI U KATRANU, OSTAJE U KATRANU”
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop