Skip to main content
  • alt
  • 24.07.2014.

Chuckie u primoštenskoj Aurori

U primoštensku Auroru uskoro stiže Nizozemac DJ Chuckie, često laskavo nazivan “kraljem miksa” te koji se u vrlo kratkom vremenu prometnuo u sam vrh svjetske elitne house scene. 

 
Zahvaljujući karakterističnim majstorijama za DJ pultom te svojom sposobnošću da uvijek iznova iznenadi publiku, poznat je po gotovo lucidnim stanjima u koja dovodi ekipu na partyjima. Jedan od najvećih singlova ovog majstora nizozemske škole jest “Let The Bass Kick in Miami Bitch”. Kao višestruko nagrađivani DJ, Chuckie je 2006. godine zaradio i posebno prestižnu nominaciju za titulu “Best Dance DJ” i to u istoj kategoriji s teškašima Arminom van Buurenom i Tiëstom. Unatoč galopirajućoj glazbenoj karijeri, pronašao je vremena i za humanitarni rad, pa je kao UNICEF-ov ambasador producirao single “B the Change” inspiriran riječima Gandhija, Mandele i Dalai Lame. 
{youtube}lx6kNeioL9k{/youtube}
 
Međunarodna scena zapazila ga je nakon nastupa na dance festivalu Sensation White 2008. godine, a potom ga je na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao i slavni David Guetta. Njegov posljednji veliki hit “Let The Bass Kick” te plesna petarda “Guess What” dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Cijena ulaznice za nastup DJ Chuckieja u Aurori u srijedu, 30. srpnja, iznosi 100 kuna, a možete ju kupiti putem sustava Eventim. Mi pak dijelimo 4×1 ulaznicu, a sve što trebate jest u komentar ispod članka nabaciti smiješak. Mi ćemo dobitnike odabrati slučajnim odabirom i objaviti ih u utorak, 29. srpnja.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2