Skip to main content
  • alt
  • 14.01.2015.

CineStar: “96 sati: U bijegu”

Ako vam scena u kojoj Liam Neeson prijeti na telefon otmičarima svoje kćeri tjera srse niz kralježnicu, nastavak ovo filma iznova će vas natjerati da grizete nokte i stišćete ruku onome pored sebe unutar kinodvorane.

 
Neeson se vraća u ulozi Bryana Millsa, Umirovljenog agenta CIA-e koji, čini se, nikako ne može ostaviti prošlost da spava gdje joj je i mjesto. Njegova persona iznova iznova na sebi ima kružnice mete kada mu pokušaju namjestiti ubojstvo vlastite žene. Ovoga puta njegove vještine i iskustvo biti će stavljene na kušnju protiv ujedinjenih snaga FBI-a, CA-e i policije dok pokušava razmrsiti klupko i zaštiiti jedinu osobu koja mu je još ostala na ovome planetu.

alt

 
Njegov život više nije važan jer Mills samo želi završitit priču. Nevjerojatni obrati, scene od kojih ćete zakopavati nokte u sjedalo, vrhunska akcija i sekvence nadljudske borbe za život i pravdu u pokvarenom sistemu, na pozadini scenarija legendarnog Luca Besona i Roberta Marka Kamena, oduševit će sve one koje je triler Taken već zalijepio za sjedala. Što biste vi sve bili spremni učiniti da netko dirne u one koje volite?
{youtube}r0EPt7-J1eY{/youtube}
 
Scena i CineStar ti zato poklanjaju 1×2 karte za ovu uzbudljivu akcijsku bombu u kojoj jedan otac žrtvuje sve za svjoju obitelj. Odgovorite nam kako se zove ime glavnog lika kojeg glumi Liam Neeson i eci peci komisija se sastaje u petak kada sunce sjedne u zenit. Sretno!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2