Skip to main content
  • alt

DEPO klub te vraća u 90-e sa Deja Vu Old School dvodnevkom

Deja Vu. Osjećaj već viđenog, mutno sjećanje na već proživljeni trenutak u vremenu kao da se poderala tkanina između onoga šta je bilo i šta će biti i sada viriš kroz pukotinu.

 
Ali DEPO klub viri u baš jedan specifičan kutak s kraja prošlog stoljeća pa vas tako čeka fenomenalni vikend 8. i 9. svibnja u kojem se kazaljke vrte nazad u zlatno doba elektronike i furaju vas u 90-e u kojima je scena gorjela.

alt

 
Top DJ Mag vas s ponosom poziva u petak na početak The Ultimate  Old School Club Festivala na DEJA VU 90’s (Day 1):”Flashback To Goa”@ DEPOklub. Za 20 HR novaca prije i 30 nakon ponoći čekaju vas Ilko Čulić,Twisted Twins, Ganesh, Hip, Stevo 
 
No dan broj 2 vas fura na još jedno putovanje alejom sjećanja na DEJA VU 90’s (Day 2):”Croatian Rave Nation”(12h non -stop) @ DEPOklub na koji upadaš za 30 prije i 40 nakon ponoći a čeka te stara škola koja će vrtjeti isključivo stare špice sa vinilki: Cet, Damir Ludvig, Mr DJ Dario, Kiki, Frajman i Toxic.
{youtube}jCk6ZR4_KJo{/youtube}
 
Vratite se s nama unazad u doba kada se rave tek rađao, kada je kutura oblikovala sama sebe i rasla na temeljima uživanja u nečem novom i uzbudljivom, kada je elektronika pomela zvučne valove u golemoj glazbenoj revoluciji. To je bilo doba legendarnog Tunela, Future Shocka, Kashine, Tucmana, Mikulića, Loopsa, Top DJ Mag-a, Valkane, poznatih klupskih programa Kraljevstva, Astralisa, Stereo Studia, Future Sound Of Zagreb festivala i mnogih drugih danas legendarnih party-a i aftera…
{youtube}KKEM1Zbk-Sw{/youtube}
 
Da bi mogli iznova umočiti prste u ovaj ocean čak iako vam je lisnica debljine najnovijih modela na pistama dijelimo vam 3×1 kartu za petak i jednako toliko za subotu, Na tebi je da baciš osmijehuljac u komentar i ljubazno nam nadodaš na koji Deja Vu bi volio zakoračiti. Dobitnike proglašavamo u petak, 8.svibnja kada se cajgeri poklope u podne. Sretno! 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web