Skip to main content
  • alt

“Herkul” u Cinestaru

Besmrtna legenda o Herkulu dobiva novi izgled  i nov život u XXI. stoljeću koji su mu udahnuli redatelj Brett Ratner i glavni glumac Dwayne Johnson. 

 
Od redatelja nezaboravnih akcijskih hitova "Umri muški 2" i  "Alpinist" dolazi film "Herkul" o mitskom heroju Herkulu koji morate pogledati. Film na veliki ekran donosi rijetko viđenu pozadinu priče o Herkulu (Johnson): nakon što je ljubav njegova života Heba (Weiss) obećana njegovom bratu, on se pobuni i biva protjeran iz obiteljskog doma (Adkins). Napušten od obitelji, završava u roblju te ga prodaju u Koloseum gdje, nakon što oduševi svekoliki puk, otkriva da je polubog.
{youtube}OwlynHlZEc4{/youtube}
 
Upustite se uz ovu fantastičnu epsku avanturu i doživite inspirativni i scenski zadivljujući svijet grčke mitologije kao nikada do sada, a kako bi to doista mogli, dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju 2D inačice u filma u Cinestar Avenue Mallu. Sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka, a mi dobitnika odabiremo slučajnim odabirom i objavljujemo u petak, 25. srpnja. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 2. kolovoza.
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2