Skip to main content
  • homeboy

Homeboy u splitskoj Kocki [Osvoji upad!]

Ove subote, 5. ožujka, na večeri 'This is your house' gostuje zagrebački DJ i producent Marko Pelaić aka Homeboy.

Piše: 

Naslovna foto

homeboy

Program se održava u intimnijoj house atmosferi Kockina 'Hodnika', a pokrenula ga je tročlana ekipa emisije 'Radio Esplendor' koju slušamo već treću sezonu na splitskom nezavisnom community radiju KLFM.  

'Opasno smo se zaželjeli plesa i magične atmosfere koju stvara crveno svjetlo u našem malom hodniku. Naravno, DJ i njegova glazba uvijek su u centru pozornosti, a ovoga puta donosimo vam jednu pravu poslasticu', kažu u najavi.

Homeboy je DJ i producent te pokretač labela House Is OK, a lista njegovih gigova u impresivnim klubovima je pozamašna – Under Bron (Stockholm), 20/44 (Beograd), Salon Zur Wilden Renate (Berlin), District (Podgorica), Ritter Butzke (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt). Stvar 'Kaprije' s istoimenog EP-a, izašlog 2015. godine na njegovom labelu pomela je chartove, bila traka mjeseca prema DJ Mag-u, a cijeli EP se našao u DJ Mag-ovom top-40 izboru najboljih izdanja u 2015. godini.

Warm up by Radio Esplendor DJs.

UPAD:
do 00:00//20
od 00:00 do 02:00//30
od 02:00//40

Nagradna igra: Nactrajte nam kocku i zalijepite na našem Facebooku ispod ove najave. Možete se poslužiti Photoshopom, Paintom, olovkom, papirom, kolažem, masnim bojicama, šljokicama, kako god, imate totalnu slobodu, samo da je kocka i da je vaša.

Homeboy
www.facebook.com/homeboyhomeboyhomeboy/
soundcloud.com/homeboyhomeboy

Radio Esplendor
www.facebook.com/zvukinyourface/
www.mixcloud.com/markofriedl/ 

homeboy2

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop