Skip to main content
  • alt

Incognito Summer Opening festival dijeli upade

Entuzijzam, srce, beat i friško preuređeni svježi Kalypso postat će dom prvog ikada festivala u organizaciji Reforma Music Events.

 
Veo s ljetne sezone u klubu s najboljim ozvučenjem na Zrću započinje fantastičnim trodnevnim eventom koji će inkorporirati četiri partyja u organizaciji agencije pobjednika prvog hrvatskog showa Survivor, osobnog trenera i popularnog DJ-a, te Event Managera, Vazmenka Pervana.

alt

 
Koncept Incognito partya i posljedično njegove evolucije u tri dana festivalskog užitka Incognito Summer Opening festivala nastao je iz klice koja se rodila na fašničkoj fešti. Daj čovjeku masku i pokazat će ti svoje pravo lice!
 
Zaboravi tko jesi i budi tko želiš, ostavi ono što bi trebao biti u svakodnevnim obvezama na ulazu u klub i postani netko sasvim drugi jer od 19. do 21. lipnja u nove prostore tebe te iza pulta vode Pill Jackson (ZG), Mad Crew (PU), live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum (ZG), Darko Kustura (ZD), Yakka (NG), Duplo (PU), Andrologic (ZD), Franky (ZG), Vazmenko (ZG), Full Ferry (ZG), Blacksoul (ZG), Unique (PU), Miss Soulfly (RI), Yunnan Sound (ZG), Apollo Eighteen (KR), Homeboy (ZG), Borut Cvajner (PU), Alen Simple (PU), Katie Heart (PU).

alt

 
Ili pak po danima ovako:
 
PETAK / SUNSET CAFÉ @ Main Floor
w/ Pill Jackson, Music After Dinner, live jam by Janko Novoselić ft. Kozmodrum, Darko Kustura, Yakka
 
SUBOTA / 1 / AFTER BEACH @ Pool Deck
w/ Duplo, Andrologic, Franky
After Beach party održava se na Pool Decku kluba Kalypso, 
 
SUBOTA / 2 / INCOGNITO @ Main Floor
w/ Vazmenko, Full Ferry, Blacksoul, Unique, Miss Soulfly
Incognito je poseban party: posjetitelji na ulazu dobivaju masku za lice i stvari se odjednom iz temelja mijenjaju. Dancefloorom će vladati house, techno
 
NEDJELJA / JUNGLE JAM @ Jungle Floor
w/ Yunnan Sound, Apollo Eighteen, Homeboy, Borut Cvajner, Alen Simple, Katie Heart
 
 
Cijena trodnevne festivalske ulaznice u uobičajenoj pretprodaji iznosila bi 199kn no KS u suradnji s organizatorima dijeli 1×2 upada pa stoga želiš li uveseliti početak ljeta sebi i prijatelju, prijateljici, ljubavniku, ljubavnici, sestri, bratu ili rođakinji navedi barem tri izvođača koji će nastupiti na Incognito Summer Opening Festivalu i u petak, 19. lipnja, eci peci prst izabire sretnika ili sretnicu koji će ljeto dočekati u Kalypsu. 3,4 sad i sretno!

alt

 
 
Foto: Bruno Zlomislić
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2