Skip to main content

Insectik Records otvara psytrance sezonu na 4 floora

Za otvaranje nove psytrance sezone, Insectik Records predstavlja party na 4 floora, više od 30 artista, inozemna gostovanja i vrhunske soundsysteme.

Piše: 


Joonas Lehtinen aka Vertical je finski producent i pripadnik jedne od najvećih psytrance diskografskih kuća. Parvati je records koji postoji od 2000. godine i u tom je razdoblju uspio razviti više od 50 artista i mnoštvo izdanja, što je za underground scenu zaista ogromno postignuće. Vertical, osim što izdaje za svoj “domaći” Parvati Label, surađuje s raznim dikografskim kućama poput Wildthings, World People Production i Sangoma. Svoju kvalitetu dokazao je gostujući na vrhunskim festivalima kao što su Ozora, MoDem i Triplicity.

Uz Verticala na PsyFlooru čekaju vas Kala, ValVashar, Fidel i Winpa, te SasoMange Soundsystem koji će upotpuniti kompletnu zvučnu sliku! Vizualni dio priče odradit će Vjing crew Dimension Tricks, a dekoracije CupusKactus. U Grey Roomu, na DubFlooru, za žestoke vibracije zadužen je talijanski soundsystem Warrior Charge uz lokalnu podršku dub selektora Jahstice i Homogrown sound. Ovog puta je organiziran i TechnoFloor na kojem će audio-vizualni ugođaj pružiti Vj NaaNaa, Dji LilaCube, Gars i Mr. D te Hypnodelix sound. Na ChillFlooru osiguran je nadrealni ambijent uz Shoshana , Etsaman, Chillin Glow i Uyulala.
 

AKC Medika, Zagreb
Subota 24.09.
Start: 23:00 | End: 07:00
Upad: 50kn

Osvoji 2×2 ulaznice!

podijeli ovaj članak na svom FB profilu s uključenom opcijom JAVNO

– u ovom FB postu tagiraj osobu s kojom ćeš okupirati dancefloor

Dobitnike objavljujemo u subotu do 15h ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop