Skip to main content
  • alt

Jesi za vikend u Sirupu uz CFSN i Visionista?

Kao i obično sirupovci neumorno rade kako bi ti, dragi naš, imao gdje stvarati uspomene uz fenomenalnu glazbenu pozadinu.

 
Ni ovaj vikend nije iznimka pa isprati petak taman za dlaku pet minunta prije ponoći s Illectricity Festival Reunion & CFSN DJs @ Sirup Club. Momci su mjesece rada uložili u Illectricity festival i kako bi ispunili onu neobičnu prazninu koja nastupi po završetku nečeg važnog Æon, phillipe, Funk Guru i Itch iznova staju iza pulta.

alt

 
U subotu Živa Muzika predstavlja Visionista koji je friško sletio iz Velike Britanije. Louis Carnell s adresom u Brixtonu majstor je grime zvuka koji pokapa izdašnom dozom R’n’B-ja i basa. U suradnje si je upisao  Fatimu Al Qadiri, FKA twigs, Zebra Catz, MIksao za Evian Christ i Moiré i izbacivao EP-je za labele poput Diskotopia, Leisure System, RAMP Recordings i J-Cushev label Lit City Trax.

alt

 
Uz Visionista tu će se kao podrška zateći domaći Moz i srpski cyber punekr Lil’Taty. Moz je orahovčanin koji na hip-hop beatove stavlja obrub elektronike inspirirane LA i UK zvukom dok će vas Lil’Tatty povesti putem mračnih beatova, zabrazditi u pop, a zatim prošetati listom svega što mu tada padne na pamet.
 
Da ne bi morao za petak izdvajati 20kn prije i 30 nakon ponoći i subotu pedesetku, dijelimo vam 2×1 kartu za petak i 2×1 kartu za subotu a sve što trebamo je namiganac i da nam kažete na koji party vas stopala vuku. 3,4 i polijećemo! Tko je još vidio da se stopalima stoji čvrsto na zemlji? Virni u petak u podne da provjeriš je li eci-peci prst odabrao tebe.
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2