Skip to main content
  • Jimpster
  • 11.02.2015.

Jimpster na Valentinovo u Kameleonu

Uoči proslave 200. izdanja Freerange Recordsa, organizatori Simulation večeri koje se održavaju u klubu Kameleon iznimno su ponosni što će novu sezonu otvoriti gostovanjem Jimpstera.

Piše: 

Naslovna foto

Jimpster


Jimpsterova producentska karijera na jednako je zavidnoj razini, zaslužan je za brojna izdanja koja su zapečatila house i deep house povijest, ujedno je i ponosni vlasnik Freerange Recordsa na kojem će u ožujku izbaciti i jubilarno 200. izdanje. Poslušajte kako zvuči ta traka.

Uz njegovo ime vežu se titule najboljeg remiksera po izboru DJ Magazina i Beatporta, a osim rodnog Londona, Jimpstera obožava i hrvatska publika koja je pohodila njegove nastupe od Zagreba do Splita te po našoj obali na festivalima poput Lighthousea, Suncebeata i Gardena. Potječe iz glazbene obitelji što je znatno oblikovalo njegovu karijeru i učinilo ga svestranim, da je čak sedam godina bio član jazz banda The Bays i dijelio pozornicu s imenima poput Herbie Hancocka i Richard Barbierija. Novi Jimpsterov remix izlazi 16. veljače, a u nastavku poslušajte i taj rad.

Još uvijek mu uspijeva idealno raspodijeliti vrijeme za nastupe i vrijeme za studio. Koliko voli to što radi govori činjenica da je samo u prošloj godini odradio preko 100 gigova. Neki od njih zbili su se u najpoznatijim svjetskim klubovima poput londonskog Fabrica, berlinskog Watergatea i Panaroma Bara, Warehousea u Tokiju, Zoo Projecta na Ibizi i brazilskog D-Edga, a ovog Valentinova, u subotu 14. veljače Jimpster će plesnu proslavu prirediti i u splitskom Kameleonu.
{youtube}2Ku4o4Ykd_s{/youtube}

Za pultom će mu se pridružiti deeplowmatičar Duje Lalin, te resident Simulationa – Pille, a cijena ulaznica je 40 kn do ponoći i 50 nakon.

Imamo 2 besplatne ulaznice, a sve što je potrebno da se ogrebete za svoju jeste u komentaru ispod članka napisati koji Vam je najbolji party do sada bio u Kameleonu. Slučajnim odabirom nagradit ćemo dvoje čitatelja, a dobitnike objaviti u subotu do 16h.




defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2