Skip to main content
  • 14.10.2014.

Klubska Scena Giveaway

Serijal "KS Giveaway" ponovno je s nama, a tijekom jeseni i zime ugodno će te iznenaditi sa pregršt dobrih nagrada.

Piše: 


Imaš prilike osvojiti party paket Klubske scene sa našom brendiranom majicom i party naočalama u kojima možeš do jutra besplatno partijati u zagrebačkom Sirupu, a tu su i filmske ulaznice za Cinestar Avenue Mall uz poklon iznenađenja.

Klubskascena.hr je news portal elektroničke plesne glazbe i klupske kulture koji prati zbivanja na domaćoj, regionalnoj i svjetskoj razini već 13 godina.

Sirup – posljednja vruća točka i etablirani underground klub u gradu Zagrebu. U petak gostuje Tom Ellis iz Velike Britanije i to uživo, a nova sezona Chew The Fat! Croatia je rezervirana za subotu.

CineStar lanac trenutno broji 83 dvorane kapaciteta 14.377 sjedala. Do kraja 2013. godine sadržavao je nacionalni lanac s ukupno 12 multipleksa s više od 83 dvorane.

1. nagrada
Majica Klubske scene
Žute party naočale
2×1 ulaznica za petak u Sirupu

2. nagrada
Majica Klubske scene
2×1 ulaznica za subotu u Sirupu

3. nagrada
Cinestar Avenue Mall
1×2 ulaznica za film "Najbolje od mene"
Poklon iznenađenja Cinestar

Nagrade će osvojiti troje čitatelja i čitateljica koji točno odgovore na pitanje: Koliko godina postoji Klubska scena? Svoje odgovore možete ostaviti u Facebook komentarima ispod ovog članka, a u slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova. U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo čitatelji KS sa prebivalištem u Hrvatskoj. Pobjednika ćemo proglasiti u petak, 17. listopada 2014. godine u 12 sati.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk