Skip to main content

Klubska Scena i CineStar vas vode na Annabelle


Zašto lutke istodobno volimo i tjeraju nas da se osjećamo nelagodno? Možda je svar u tome da nešto neživo oponaša živo i nevino ali znamo da se iza tih staklenih velikih očiju ne nalazi ništa. Što ona više nalikuje stvarnoj osobi nekako joj sve manje vjerujemo.

 
CineStar kina u Avenue Mallu u Zagrebu ovoga tjedna vas vode kroz priču (e sad se pripremite, slijede one riječi koje nikad ne želite čuti) utemeljenu na stvarnom događaju. Lutka Annabelle je stvarni objekt koji je došao u posjed Lorraine Warren i Eda Warrena, istraživača paranormalnih pojava koje znanost nije mogla objasniti. 
 
Prvi puta su čuli za lutku kada su im se za pomoć obratile dvije medicinske sestre koje je se nikako nisu mogle riješiti. Što god da su pokušale ona bi se ponovo pojavila. Warrenovi su zatvorili ovaj slučaj tako da su je zaključali u staklenu vitrinu u muzej okultnog u Connecticutu. Dovoljno je reći koliko zla je izazvala kada još i dan danas dva puta mjesečno svećenik dolazi blagosloviti lutku kako bi držao demona pod kontrolom.

 
Iako je ova lutka već počela tjerati strah u kosti u "The Conjuring" ovoga puta joj je posvećen čitav film. Priča započinje lijepom gestom doktora Johna Forma koji svojoj trudnoj  ženi, Mii, želi pokloniti vrijednu i rijetku lutku za njihovu kći. Uskoro u susjednu kuću upadaju pripadnici kulta i MIa i John se sele u sigurniji dio grada kako će njihova obitelj uskoro dobiti novog člana. Lutka je trebala ostati u ovom starom životu ali nekako se iznova pojavila i Mia ju stavlja na policu sa ostalima iz svoje kolekcije. No odjednom se počinju događati neobjašnjive strašne stvari i mladi brčni par odlučuje potražiti pomoć. Ali demoni ne puštaju tako lako.
 
{youtube}paFgQNPGlsg{/youtube}
Klubska Scena i CineStar vam ovom prilikom poklanjaju nekoliko sati jeze dijeleći 1×2 ulaznice za projekcije u CineStar Avenue Mallu. Želite li sudjelovati samo stisnite like gore desno i odgovorite nam u komentar ispod članka u kojem se filmu već pojavio lik lutke Annabelle. Pobjednika ćemo objaviti u petak do podne i sretni (uskoro prestravljeni) dobitnik može svoje ulaznice  podići na ulazu u CineStar. Po svoju dozu strave možete otići od subote 11. listopada do petka 17. listopada. Ugodne snove želimo.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web