Skip to main content
  • alt

“Labirint: Nemogući bijeg” u CineStaru

“Labirint: Nemogući bijeg”  ekranizacija je prvog dijela bestseller serijala “Trkač u labirintu” Jamesa Drashnera, a koja ovih dana stiže u CineStar Multiplexe.

 
Priča smještena u budućnost koja prati skupinu dječaka zarobljenih u središtu ogromnog i opasnog labirinta osvojila je milijune čitatelja širom svijeta, a čini se kako će tako biti i s gledateljima. Glavni lik ovog futurističkog trilera je dječak Thomas (Dylan O’Brien) koji se naglo budi na nepoznatom mjestu okružen skupinom dječaka slične dobi. Ne može se ničega sjetiti, no za razliku od drugih koji su se već pomirili sa svojom sudbinom zatočenika koji dobivaju svaki mjesec hranu dizalom kojim su i sami stigli, Thomas ubrzo odluči pokušati pronaći izlaz. To će ga dovesti u životnu opasnost, ali i do otvorenog sukoba sa samoprozvanim vođom Gallyjem (Will Pouter)…
{youtube}K1In45K0DGc{/youtube}
 
Dijelimo 1×2 ulaznicu za projekciju filma u Cinestar Avenue Mallu, a sve što trebate jest nabaciti lajk ovog članka i u komentar ispod članka navesti točno ime i prezime redatelja filma te pozvati prijatelje da vam odgovor polajkaju. Komentar s najviše lajkova osvaja ulaznice, koje vas čekaju na ulazu Cinestara, a film možete pogledati  od subote, 27. rujna do petka, 3. listopada. Dobitnika objavljujemo u četvrtak.
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2