Skip to main content
  • alt

Lansirni partyji pulske sunčane sezone!

Oh da! Partyji kao množina, jer će se odvijati u paru jedan za drugim, dan za danom u tvrđavi Punta Christo i tunelima Zerostrasse.

 
1. svibnja se otvara sezona sunca, smijeha, najbolje glazbe i ljubavi kada Kaštele pali jedan od najvećih reggae izvođača današnjice Anthony B i popratni Bonfire band.

alt

 
Anthony B put je započeo slaganejm tuđih beatova na rodnoj Jamajci da bi eventualno krenuo i u stvarnje autorskog materijala. “Repentance Time”, “Fire pon Rome”, “Rumour” i “Raid di Barn” postali su klasici još prije izdavanja prvog albuma ” Real Revolutionary” ’96. Politički aktivan uključio se i u sprečavanje nereda u svojoj zemlji hitom “Nah Vote Again” kojim podiže svijest sugrađana o rastućim političkim problemima.
 
Osim zaista dobre glazbe, uz čije zvuke ne možeš mirovati, Anthony radi glazbu koja dolazi iz mjesta unutra, ispunjenu dušom i dubokim porukama podižuči liričku i glazbenu ljestvicu za svoje suvremenike. Svibanj u Puli od 20 sati započinje dugom noći pozitivnih vibracija kojima se pridružuje i domaća ekipa Filip Motovunski, Sheco i PulaP Reggae Station!
 
2. svibnja pak krećemo u tunele Zerostrasse gdje se odvija svezak drugi lansirnih zabava, Petar Dundov @ Slurp! Iako je sunce već podebelo upeklo ovo brojimo kao posljednji “zimski” Slurp! i najavu otvaranja ljetne sezone na utvrdi Punta Christo u Štinjanu, koja starta  23. svibnja – 3PLE DUBBLE TRUBBLE Partyjem.

alt

 
Seasplash se ukopao u tunele prije točno godinu dana, također s Petrom, pa je jedino prikladno da svoj prvi rođendan boravka u podzemlju proslavi s našim najpoznatijim jahačem pulta.
 
Starosjedioc vibrirajućih podova, glazbeni val jaše od 1993. kada se publici predstavljao pod pseudonimom i zatim s bratom Šimunom osniva projekt Brother’s Yard kojim je techno želio pretvoriti u metaforičke legiće, rastaviti ga na sastavne djelove i ponovo sklopiti na nov način. Od tada se promijenilo puno plima i oseka na pulskim obalama, ali Petar postaje sve bolji.
 
Da se za pultom ne bi osjetio usamljenim društvo mu pravi DALIBOR OGOREVAC DJ OGI – riječka techno legenda a lokalnu potporu hrvatskim techno-divovima dat će Tino Dobrić iz Labina te Rich i Bebetto iz Pule.
 
Mi također želim da vi nasitite svoje plesno nepce okusima samo najboljeg i da se lansirate kao iz pračke u dugo toplo pulsko ljeto i stoga dijelimo 2×1 upad za petak i jednako toliko i za subotu. Valuta su kao i obično osmijehuljci pa baci jednog u kementar i reci nam na koju lansirnu rampu bi želio poći. Dobitnike objavuljemo 30. travnja u podne. Sretno!
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2