Skip to main content
  • alt
  • 25.01.2015.

Miss Sunshine te nagrađuje s dvije kompilacije

Prva dama hrvatskog techna, kraljica nakrcanih tijela na podiju i vojvotkinja pultova ima fantastičnu kompilaciju slasnog techna i zaigraš li s nama baš ona bi se mogla naći u tvom playeru.

 
Kompilacija "COINCIDENCE: THE SEVENTH SEASON MIXED BY MISS SUNSHINE" izdana za belgijski Coincidence Records koji već 7 godina izdaje najbolje od techna s posebnim naglaskom na mlade izvođače koji tek krče svoj glazbeni put. Na ovoj prvoj kompilaciji za spomenuti label zatekla su se neka izdanja koja su već ugledala svjetlo dana kao i četiri koja su to po prvi puta učinila na ovoj tracklisti.

alt

 
Virni što je za kompilaciju odabrala vladarica mixeta koja je u ruke, u ime Hrvatske, primila nagradu Dance Nation of The Year:
 
Tracklist:
01. Mr. Mau: Exploration
02. Quake: Device Overload – Marcel Fengler Remix
03. Jeroen Search: Ellipse
04. Jeroen Search: Mobility – Delta Funktionen Remix
05. Psytox: Sara Toga – Mary Velo Remix
06. Cleric: Delivery
07. Mary Velo: Random
08. Sander Bongertman: Rainy Days – Mr. Mau’s Northern Light Mixture
09. Mickael Davis aka Dolby D: Beat Beat Bad
10. Miss Sunshine: Drifter
11. Rebekah: Who Poisoned Ivy
12. Recid: One Of Them
13. Rebekah: Static Motion
14. RedHead: Acid Vision
15. Tom Dazing: Bulge

alt

 
Kako bi sudjelovao u natjecanju (kažu ljudi važno je sudjelovati) odgovori nam za koji label je izdana kompilacija naše suncem obasjane dame, shareaj članak na svom FB profilu, s uključenom opcijom Public kako bismo mogli virnuti jesi li se pridržavao pravila, i to je to. Osvajače ili osvajačice kojima u ruke stiže ovaj techno smoothie proglasit ćemo u petak u podne eci peci metodom stoga odtipkaj svoj odgovor, poshareaj i baci jabučicu ovdje u petak.
 




brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk