Skip to main content

Nagradnjača burn Residency mix off finala!


Najveće svjetsko DJ natjecanje započelo je s nekoliko tisuća prijava iz preko stotinu zemalja i malo po malo puzimo prema unutarnjem prstenu najboljih.

 
Tisuće su odjednom srezane na nekoliko stotina nakon rigoroznog procesa preslušavanja, prosudbe raznih elemenata prijave i nebrojenih šalica kave i limenki burna koje su žiri držale budnima noćima.
 
Od preko stotinu prijavljenih u Lijepoj Našoj kvalitetom i srcem je isplivao kvintet hrvatskih finalista: Tom Bug, ElektroPionir, Apollo Eighteen, Andrologic i Marul. Jedan od ove petorke nakon nedjelje će moći početi pakirati kofere za bespuća ibiških plaža, dobiti priliku učiti od Carla Coxa i spremiti u džep ugovor vrijedan 100 000 eura.

alt

 
Velika završnica lokalnog "burn Residency mix off-a" održat će se ove nedjelje, 26. travnja od 21 sat u zagrebačkom baru Swanky Monkey Garden, a za vas koji će biti spriječeni prisustvovati pisanju (slušanju) povijesti tu je Ibiza Sonic radio na kojem ćete finaliste moći poslušati te iste večeri.

alt

 
No naši dečki s očima punim snova nisu jedini koji imaju priliku osvojiti nešto. To možete i vi svojom procijenom dobitnika. Dakle ono što trebaš učiniti je pokušati pogoditi tko će ponijeti titulu najboljeg i ostaviti svoj komentar ispod članka na FB stranici KS. U slučaju više točnih odgovora onaj s najvećim brojem likeova osvaja burn Residency goodie bag u kojem se nalazi: 
burnResidency goodie bag koji sadržava:
 
– platnenu torbu
– T-shirt
– House is OK vinyl
– burn Original
– burn Blue
– burn Berry
– igrače karte
– burn upaljač
 
Stoga izvoli, virni u kristalnu kuglu, prošlogaj iz kave, baci grah i pogađaj. Dobitnika objavljujemo u ponedjeljak u podne. Sretno!
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop