Skip to main content

Nagrađujemo: Fedde Le Grand u Aurori

Ljubavna avantura Fedde Le Granda i primoštenske Aurore nastavlja se i ove godine u četvrtak, 14.08. gdje Nizozemac dolazi okrunjen nastupom pred 50000 posjetitelja splitske Ultre, te s nizom novih singlova i remixa od kojih se posebno ističe onaj "Love Never Felt So Good" Michael Jacksona.

Piše: 

Naslovna foto

Fedde Le Grand


Za nastup Feddea tražit će se karta više jer je njegov nastup lani publika proglasila partijem godine. Cijene ulaznica u pretprodaji su 110 kn, a možete ih kupiti na www.adriaticket.com
{youtube}_ZUtfMGbfxI{/youtube}

Fedde Le Grand, je bez sumnje jedan od najvećih DJ-a u svijetu. Proslavio se hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" prije 9 godina. Svojom svirkom bacio je na koljena cijeli svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencija u Ministry of Sound u Londonu i Pachi na Ibizi, do zemalja na svim stranama svijeta.
{youtube}vOM8oLBs_nk{/youtube}

Njegov angažman i stalna putovanja rezultirala su nagradom u 2011. godini kada se na ljestvici najutjecajnijih DJ-eva magazina DJ Magazine popeo za osam mjesta i tako postao 14. najbolji DJ u svijetu. Posebno se ističu njegovi singlovi "So Much Love", "Creeps", "Let me think about it", te remix pjesme "Paradise" od Coldplaya. Ove godine ima čak 3 singla "You Got This", "Dont Give Up" i "Twisted".
{youtube}leAScuEmK7A{/youtube}

NAGRADNA IGRA
Poklanjamo 4×1 ulaznicu, a u komentaru je potrebno napisati barem jedan single Fedde Le Granda i pozvati ekipu da lajkaju Vaš odgovor. Dobitnike objavljujemo u četvrtak do 14h

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop