Skip to main content

Nova sezona Ambasade Gavioli

Nakon fenomenalnog Summer Gatheringa sa Richie Hawtinom, klupska katedrala elektronskog zvuka otvara još jednu party sezonu pod okriljem Fetch The Vibe organizacije.

Piše: 


Prvi gost nove sezone u petak, 10. listopada je Ben Klock iz Berlina, sinonim modernog techna i desetogodišnji rezident Berghaina, te nedvojbeno jedan od najutjecajnijih imena u svijetu underground scene koji u setovima i produkciji kombinira specifičan deep i hipnotički techno zvuk.
{youtube}DGWL7YI_2rI{/youtube}

Uz Bena u AG dolazi i Paco Osuna iz Španjolske inače rezident Amnesie, koji je upravo krenuo na promotivnu turneju za svoj novi album "Long Play". Harmoniju večeri upotpunit će hrvatski vizionar Petar Dundov sa jedinstvenim 90-minutnim live setom, dok će jutro pripasti dugogodišnjem rezidentu kluba Tomy DeClerque-u.
{youtube}nSidLjXUZv4{/youtube}

Na malom flooru warm up će svirati Giacomo Panni iz Italije, a Boltzman publiku odvesti u trosatnu electro avanturu. Ulaznice u pretprodaji 20 €, na dan 25. Pretprodajna mjesta potražite na www.eventim.hr
{youtube}heDsUNSu1cA{/youtube}

Nagrađujemo sa 2×1 ulaznicom za prvi ovosezonski party. Lajkajte članak na vrhu, a u odgovoru stavite link na barem jedan set od navedenih gostiju. Dobitnike objavljujemo 8. listopada.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop