Skip to main content
  • alt
  • 14.09.2014.

“November Man” u CineStaru

Pierce Brosnan, jedan od najboljih filmskih špijuna svih vremena, ponovo je u akciji, ovaj put u špijunskome trileru "November Man" čije projekcije kreću uskoro u CineStar Multiplexima.

 
Poznat pod kodnim imenom The November Man,  Peter Devereaux (Pierce Brosnan) izuzetno je opasan i vrhunski istreniran bivši agent agencije CIA, kojeg će misija vrlo osobne naravi povući iz mirovine.   Mora zaštititi vrijednu svjedokinju  Alice Fournier (Olga Kurylenko) koja bi mogla otkriti što se krije iza desetljećima stare urote. Uskoro otkriva da je i sam postao metom svog bivšeg prijatelja i suradnika Davida Masona (Luke Bracey). Rastu sumnje u postojanje dvostrukog agenta i Devereaux više nikome ne može vjerovati. U ovoj špijunskoj igri više nema pravila.
{youtube}p2zFH8Zruqo{/youtube}
 
Dijelimo 1×2 ulaznice za projekciju u Cinestar Avenua Mallu, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka.  Dobitnika odabiremo slučajnim odabirom i objavljujemo u petak, 19. rujna. Karte vas očekuju od subote na ulazu Cinestara, a film možete pogledati sve do petka, 26. rujna. 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2