Skip to main content
  • mladen tomić

OmegaRitam se vraća na stazu

Mladen Tomić je glavna zvijezda velikog povratničkog partija Omegaritam Recordsa koji se održava ove subote 11. svibnja u primoštenskoj Aurori.

Piše: 

Naslovna foto

Mladen Tomic


Omegaritam kojeg su prije 16 godina osnovali Pero Brčić aka Pero Fullhouse i njegov partner Ivan Podrug ponovno aktivira svoju etiketu. Omegaritam se prije bazirao na techno izdanjima, a Alfaritam na tech-house. Sredinom svibnja ove godine trebalo bi izaći prvo vinyl izdanje na Omegaritmu, a potpisuje ga DJ Fresh, te uključuje i remix Southsoniksa, dok je za srpanj predviđen izlazak EP-a Jon Rundella.
{youtube}bKmOT77hK4E{/youtube}

U Aurori se tako slavi 16 godina Omegaritma i oživljavanje etikete. OR koji je u našu zemlju doveo mnoga imena s house, tech-house i techno scene, a osim Tomića za pultom će svirati i Speedy iz Srbije te naši Pero, Edy C. i Silvio Hrabar.

Nagradna igra: 3 čitatelja osvajaju po dvije ulaznice. Potrebno je u FB komentaru ispod članka napisati barem 3 imena koja je OmegaRitam doveo u Hrvatsku od svog osnivanja do danas. Originalni odgovori se nagrađuju.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web