Skip to main content
  • 19.02.2015.

Osvoji CD i karte za party Lost in Detroit

Toplina , stringovi, groove i hipnotika, nezaobilazni su sastojci uz pomoć kojih će ova večer biti prožeta aromom Detroita.

Piše: 


Od samih početaka karijere Perinim setovima, bilo da se radi o technu ili houseu, dominira prepoznatljivi detroitski utjecaj. Nakon zadnjeg cjelonoćnog seta u prepunoj Jungli, Pero-Fullhouse sprema novu poslasticu, ovaj put s okusom Detroita, i to ove subote, 21. veljače. Ulaznica je 30 kn.
{youtube}fsSMnnJ_YgI{/youtube}

Lost In Detroit, serija je Perinih mikseva koji su iznimno dobro primljeni i koje će Pero prenijeti na plesni podij Jungle. Svaki posjetitelj koji kupi ulaznicu dobiva CD Lost In Detroit s Perinim miksevima. Svaka 10. ulaznica dobija gratis ulaznicu za Jungla Techno Weekend s Markom Nastićem & Miss Sunshine.

Nagrađujemo 4 čitatelja sa ulaznicom i CD miksom "Lost In Detroit" kojeg miksa Pero-FH. U komentaru ispod članka napišite kakav set će vrtiti Pero? Dobitnike objavljujemo u subotu do 14h.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2