Skip to main content
  • alt

Osvoji upad na Flow festival – runda 2

Flow je ono mjesto na kojem racionalno prestaje, na kojem svi utezi duše postaju nepostojeće distrakcije, na kojem se koncepti vremena i prostora urušavaju u jedno vječno sada.

 
Upravo ovo ime je i festivala koji cilja u potpunosti promijeniti način na koji partijaš i podići kulturu i osvješenog tvog prosječnog festivalđije. Festivali nisu samo nekoliko dana izgubljenih lutanja nekim lokalitetom već su stil života koji cilja na interakciju, zajedništvo i hedonizam u svakom pogledu i za sva osjetila.
 
alt
 
Na festivalskoj lokaciji u Ljubljani čekaju te glazbenici svjetskog glasa na tri pozornice, vrhunska gastronomska ponuda, craft pive, Flow Talks, penjačka stijena, ulični umjetnici, videoinstalacije i 3D mapping, ekstenzija Venecijanskog bijenalea, Pop Up Design Store s radovima top dizajnera te popularnih Kickstarter projekata… Detaljnije o svemu možeš pročitati u “7 razloga zašto da skokneš na Flow festival?”.
 
Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr – trodnevne festivalske po cijeni od 96,50 eura, dvodnevne za 73,50 eura, za petak i nedjelju za 46,50 eura te za subotu za 56,50 eura. no za sav dodatni info i nabrijavanje na festival skokni na neki od linkova niže. 
 
alt
 
No ipak mi ćemo jednog natjecatelja/eljicu nagraditi ulaznicom 2×1 ulaznicom za subotu kako bi novac ostao sigurno ugniježđen unutar novčarke. Sve što trebaš da bi se želja ispunila je navesti tri razloga za posjet Flow festivalu. Ostalo prepustite nama i 19. lipnja svrnite oko oko podneva ne biste li provjerili je li upad vaš. Sretno! Vidimo se od 26. do 28 lipnja. Dobrodošli u Ljubljanu!
 
 
 
 
 
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2