Skip to main content
  • alt
  • 23.07.2015.

Osvoji upade za Schenegenfest!

Za manje od tjedan dana skokom preko imaginarnih linija koje Lijepu Našu dijele od susjedne nam Slovenije započet će osmo izdanje sjajnog Schenegenfesta.

Veći, jači i bolji nego ikad, s 3 dana festivalskog ludila na repertoaru smješta se u Vinicu u Beloj Krajini. Kako Vinica balansira relativno blizu opni dva mala balkanska dragulje i kako se dobar glas širi poput šumskog požara, sve više Hrvata svake godine pakira kofere i ruksake i piči preko granice.
 
Od 30. srpnja do 1. kolovoza ujedno možete i rasprostrti svoj šator na, s festivalom povezanoj, lokaciji za kampiranje kako ne biste propustili ni tona.

alt

 
Headlineri festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend s više milijunskom tiražom Guano Apes. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te STAHLZEIT – službeni cover bend legendarne grupe Rammstein. 
 
Ove godine na pozornicu Schengenfesta stati će i prva žena FMJAM-a – Sassja. Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: Elemental koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse Of Time i dolenjska grupa Rockdefect. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.

alt

 
Upade, kao i obično, možete uhvatiti skliznete li na stranice Eventima ili pak na one samoga Schengenfesta i to po slijedećim cijenama:
 
Jednodnevna ulaznica 22,90€ 
Jednodnevna ulaznica + kamp 32,90€
Jednodnevna VIP ulaznica 37, 90€
Jednodnevna VIP ulaznica + kamp 47,90€
 
Dvodnevna ulaznica 44,90€ 
Dvodnevna ulaznica + kamp 54,90€
Dvodnevna VIP ulaznica 69, 90€
Dvodnevna VIP ulaznica + kamp 79,90€
 
Festivalska ulaznica 59,90€
(4+1 gratis 47,92€)
Festivalska ulaznica + kamp 79,90€
(4+1 gratis 63,92€)
Festivalska VIP ulaznica 89,90€
Festivalska VIP ulaznica + kamp 109,90€
 
No nema smisla da vam keš ne ostane mirno spavati među naborima novčarke, pa stoga zaigraj s nama nagradnjaču, reci nam od kojeg do kojeg datuma se odvija Schengenfest i sutra oko 11 objavljujemo dobitnike 2×1 karte za drugi dan festivala. Već pucamo eci-peci prste! Sretno!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2