Skip to main content
  • erol alkan
  • 2.05.2012.

Osvojite ulaznice za nastup Erol Alkana

Bliži se datum premijernog zagrebačkog nastupa londonskog  DJ-a i producenta Erol Alkana, a mi smo sve darežljiviji.

Piše: 

Naslovna foto

Erol Alkan

Proljetni Tulum u Kvartu odigrat će se 11. svibnja u prostoru stare klaonice u Heinzelovoj, a glavnu ulogu odigrat će kultni DJ/producent londonske nu rave i electro scene Erol Alkan.

Pojačan domaćim DJ snagama, Erol će kroz svoj dvosatni set pokazati zašto je gost brojnih svjetskih festivala (kod nas u regiji nastupao je do sada na Exitu i Harteri) i čime je opravdao brojne titule posljednjih godina. Erol također dolazi promovirati svoj posljednji dupli singl "Roland Rat / Brain Storm" kojeg je objavio sa Boys Noizeom i prije zahuktavanja ljetne festivalske sezone u kojoj će nastupiti na brojnim događanjima, poput Primavere, T In The Park, Creamfields i Hard Summer u Los Angelesu.

Uz Erola DJ pult bit će prepušten u ruke trojcu domaće scene; Frxu, Pete Duxu i Rrramon! aka Yeshu dok će se VJ-ingom pozabaviti Liik i _polygon. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 75 kn, a na dan Tuluma 95 kn.

Kako sunce jače grije tako mi postajemo sve darežljiviji pa vam poklanjamo 2×2 ulaznice ukoliko točno odgovorite u komentaru na ovaj članak – Koje je godine i prema izboru kojeg časopisa Erol Alkan proglašen DJ-em godine?

Pobjednike ćemo odabrati nasumičnim odabirom ( likeovi vam uvijek idu u prilog ) i objaviti najdalje u četvrtak 10. svibnja. Sretno!!

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2