Skip to main content
  • alt

Papaya Spring Break tjedan 2

U party instituciji Papaye sve kazaljke se frlje na maksimum uklizavanjem u drugi tjedan tvog proljetnog ludila.

 
Papaya je klub s dugom tradicijom koji se ne zadovoljava samo time da bude lokacija za nemirna srca koja divljaju s pogledom na pučinu i Velebitske planine koje grle horozont, već neprestano ide dalje i postaje sama svoj prepoznatljivi brand stvarajući u prethodnih nekoliko mjeseci Papaya Records kao i Papaya travel putničku agenciju posvećenu ostvarivanju snova svim party dromomanima, koje ispunjava od otvaranja kluba 2002.

alt

 
Kako prikladno da počevši 17. lipnja Spring Break svoj posljednji dan zaključuje upravo na zadnji dan proljeća 2015. U sljedećoj zori već si zagazio u ljeto.
 
Otvorena prostranstva i natruhe avanture u svakom zrncu pijeska pod stopalima, kao i trud i rad vrijednih ljudi iza kulisa učinili su ovaj žal jednom od najpožejnijih party destinacija za mlade diljem svijeta koji ostavljaju skripte i markere da sakupljaju prašinu u nekom mračnom kutku sobe dok oni skidaju slojeve odječe i paučinu sa svojih plesnih poteza.
 
Drugi nastavak donosi prvo potpuno otvaranje glavnog floora Papaye u 2015. i ne stajemo dok lišće ne krene žutjeti. Za vas su ovdje DJ Jordi Dazz, Stadiumax i rezidenti Marzz & Kosta Radman a ostatak lineupa biti će objavljen uskoro.

alt

 
Da bi svoju festivalku spremio u džep skokni ovdje ili odgovori koliko dugo već postoji Papaya i osvoji 5×1 festivalsku ulaznicu baš ovdje. U obzir će doći svi točni odgovori i pobjednike ćemo proglasiti 5. lipnja kada sunce sjede u zenit. Pis aut i sretno!
Papaya Web Site: https://www.papaya.com.hr/
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2