Skip to main content
  • alt
  • 1.08.2014.

Plešite pod zvijezdama u Barbarelli

Pridružite se glazbenim istomišljenicima u legendarnom klubu na otvorenom, Barbarella’s, na vikend događajima s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače.

 
Serija nezavisnih događaja  Adriatica Nights počinje u ponedjeljak, 4. kolovoza, kada će se za pultom Barbarella’s kluba naći francuski electrohouse i minimal DJ i producent Ivan Smagghe, jedan od kreatora elektronske glazbene scene Justin Robertson i domaći techno/house majstor Jan Kinčl Zero. Ivan Smagghe, najtraženiji francuski DJ i radijski voditelj, pronašao je savršenu ravnotežu između opskurnih traka i onih koji čline tijela rasplesanima na plesnom podiju. Rad na projektima Black Strobe i It’s A Fine Line povezala ga je s mnoštvom glazbenika koji se svi bore za činjenicu da glazba nije jednodimenzionalna stvar rezervirana za jednu večer. Njegov glazbeni blog ‘a few things from Ivan Smaggheučinio ga je još popularnijim, a trenutno traži talente za etiketu “Kill The DJ” i svijet traži njega jer stalno nastupa. 
 
Justin Robertson je jedan od začetnika elektronske scene. Od studentskih dana u Manschesteru gdje je sve počelo, do stalnog boravka i rada u Londonu, Justin scenu svojim radom obilježava već četvrt stoljeća. Poznat kao inovator koji uvijek razmišlja korak naprijed što se tiče glazbe, uz rad kao producent istaknuo se i remiksevima za izvođače kao što su Björk, Erasure ili pak Happy Mondays. Bira zvukove iz psihodelične palete i acid house zvuka, a to će predstaviti i u Barbarella’s klubu. Poslušajte Justinov mix složen ususret skorašnjem nastupu ovdje.
{youtube}fwpipgsT9nU{/youtube}
 
Jan Kinčl Zero raznovrsna je vrijednost hrvatske scene koji donosi dobru glazbu u klubove i na festivale već više od desetljeća. Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite. Vodi i uređuje “Zero Show” na Radiju808, emisiju koja se bavi širim spektrom internacionalne i lokalne elektronske glazbe. 
{youtube}ZmGRmEDNVPA{/youtube}
 
Cijene ulaznica za klub su snižene i iznose 50 kuna po večeri, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro. Ako imate ulaznicu za Stop Making Sense festival, prva večer 4. kolovoza je besplatna.  Dijelimo 4×1 ulaznicu za prvu Adriatica Night na rasporedu 4. kolovoza, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike odabiremo slučajno i objavljujemo u ponedjeljak, 4. kolovoza, ujutro.
 
 
Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014
 
9. kolovoz, subota – Valentino Kanzyani – Ian F B2B Aneuria – Mariano Mateljan – Dub Sones
 
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
 
4. kolovoz, ponedjeljak – Ivan Smagghe – Justin Robertson – Jan Kinčl Zero
 
8. kolovoz, petak – Kenny Larkin – Petar Dundov – Dokser – Malandra Jr.
 
15. kolovoz, petak – Max Cooper – Petar Dundov – Dub Sones
 
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
 
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Sergej Snooze
 
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Dub Sones – Miro
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2