Skip to main content
  • alt
  • 25.08.2014.

Plešite uz Carla Craiga u Barbarelli

Serija vikend događaja  Adriatica Nights cijeli je kolovoz u kultnom klubu na otvorenom, Barbarellas u Pirovcu, omogućila priliku za ples pod zvijezdama s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima. 

 
Podjednako predstavljajući živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače, ovaj sjajni prostor je ugostio imena kao što su Ivan Smagghe, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Nathan Coles i Terry Francis, koja su obilježila samostalni život Barbarella’s. Ovaj legendarni klub na otvorenom pokazao se kao pravo ljetno odredište za glazbene istomišljenike, a zatvaranje sezone  obilježit će sjajni Carl Craig te uz njega Dub Sones i Miro
{youtube}RX49E-D9a6U{/youtube}
 
Carl Craig je kultni techno producent iz Detroita koji će u Barbarella’s odvrtjeti ekskluzivni 3-satni  set. Craiga smatraju jednim od najvažnijih imena druge generacije detroitskih techno producenata. Pristupivši technu uz inspiraciju koju crpi iz raznih žanrova, kao što su jazz i soul, Craig je stvorio vlastiti prepoznatljivi izričaj i postao ikona elektronske glazbe. Dub Sones je dub techno projekt koji s Kanzyanijem priprema release na novoj etiketi Greentech, a nastupu se priključuje i Miro. 
{youtube}-HFhU-MSdug{/youtube}
 
Ovo je odlična prilika vidjeti zadnji put ove sezone zašto je Barbarella’s jedan od najboljih klubova. Party se održava u subotu, 30. kolovoza, ulaz je 50 kuna, a klub je otvoren od ponoći do 6 sati ujutro.  Dijelimo 4×1 ulaznicu,a sve što trebate jest zalijepiti najdražu vam Craigovu stvar u komentar ispod članka i pozvati prijatelje da vam nabace lajk. Komentari s najviše lajkova osvajaju upad, a dobitnike objavljujemo u petak, 29. kolovoza, tijekom prijepodneva.
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop