Skip to main content
  • aurora
  • 20.06.2013.

Počinje sezona u Aurori

 Primoštenska Aurora, jedan od naših najvećih i najstarijih klubova na moru, pripremila je bogat program za sezonu koja počinje već ove subote.

Naslovna foto

Aurora
 
Na otvorenju, 22. lipnja, za DJ pultom  svoje će  DJ vještine demonstrirati DJane Nadine, gošća iz Mađarske koja pliva u vodama komercijalnog housea dok će publiku za nju zagrijati DJ Johnny I., a vas će to stajati 50 kuna.
{youtube}5tmthyHJSo4{/youtube}
 
Talijanski producentski i DJ dvojac DJs From Mars, kojeg čine Max Aqualuce i Luca Ventafunk, poznat po svome electro house izričaju, u Auroru stižu 18. srpnja. Odmah vikend nakon  njih okupljene će u svome specifičnome stilu zabavljati Niki Belucci, mađarska house DJ-ica i česta gošća na našim prostorima.
 
Kolektiv Beat Boutique Adria preuzima Auroru u četvrtak 1. kolovoza, a DJ-i BROCKMAN & BASTI M, Renoa, Hadrian, Eri Yil i Jay Tatt, državljani Austrije i Njemačke, predstavit će ponajbolje od housea po njihovom ukusu.
{youtube}qV16p3YN4As{/youtube}
 
Nizozemski house producent DJ i producent Fedde Le Grand na rasporedu je 15. kolovoza dok već sljedećeg vikenda, točnije 22. kolovoza, dolazi još jedna mađarska DJ-ica pozamašnih atributa – Viktoria Metzker.
 
Dalmatia Sunshine s našim Edyjem C na čelu razgibat će sve koji se u Auroru upute 29. kolovoza dok je za sam kraj sezone, 14. rujna, sačuvan omiljen gost iz Srbije, Marko Nastić.
{youtube}lEEhY-2o66g{/youtube}
 
Za sve ostale informacije uputite se na FB stranicu Aurore, a ujedno i dva najbrža čitatelja nagrađujemo upadom za dvije osobe za otvorenje uz Djane Nadine. 

{jcal_latest eventid=3183}
{jcal_latest eventid=3184}
{jcal_latest eventid=3185}
{jcal_latest eventid=2944}
{jcal_latest eventid=3186}
{jcal_latest eventid=3187}
{jcal_latest eventid=3188}
{jcal_latest eventid=3189}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk