Skip to main content
  • Chris Lakea

Poklanjamo dva albuma Chris Lakea

Dva aktualna imena moderne produkcije Chris Lake i Marco Lys iskoristili su svoje umijeće te  napravili kompilaciju koju potpisuje Nervous Records.

Piše: 

Naslovna foto

Chris Lakea

"Cross The Line" je prezentacija specifičnog house zvuka, kakvog Chris i Marco guraju godinama. Ukratko – mnoštvo ritmova koji ekipu na podiju dovode do ludila, klasično očaravajuće melodije i groovy bass linije.

Sve započinje pjesmom "Running Out" u funky house ritmu; nastavlja se kroz harmonične duboke dionice koje u pjesmi "Humanica feat. Steve Smith"; ulazak u jazz donosi "Stay feat. Nastala"; latino fuziju čini pjesma "La Tromba"; orkestralni electro "Violins". Svi gore navedeni uratci album ćine interesantnim glazbenim sladokuscima.

Chris Lake je vrlo aktivan posljednjih pet godina što se vidi po odličnoj prodaji singlova koji su mu donijeli nastupe po cijelom svijetu. Često nalazimo njegove radove na top listama poput one slavnog Billboarda što i nije maleni rezultat. Svirao je u Haciendi 2008.g. te Papayi na Zrću 2008. i 2009.

"Cross The Line" je prvo izdanje koje potpisuju Chris Lake i njegov studijski partner Marco Lys. Ovaj drugi je rođeni Talijanac koji cijeli život boravi u studiju odakle je sagradio svoj istančan osjećaj za electro i house. Producirao je i za druge izvođače a mnoge radove mu nalazimo na etiketama Positiva, Rising Music, Nebula, Oxyd, Audio Therapy, Baroque, Rise i Direction.

Poslušajte demo ovog albuma ovdje.

Nagrađujemo dva čitatelja s ovom kompilacijom koji nam na info@klubskascena.com pošalju koje je godine Chris Lake svirao u Papayi na Zrću. Dobitnike objavljujemo 13. studenoga.

Tracklisting
01. Running Out
02. Humanica feat Steve Smith
03. Stay feat Nastala
04. The World Around Us
05. Cross The Line (Main Club Mix)
06. La Tromba
07. Sloane
08. Atari Funked The Amstrad
09. Violins

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop